Klein fortsætter i Young Boys

Den 23-årige forsvarsspiller bliver i klubben.

Til den kommende sæson i 3. division får Young Boys FD igen glæde af Alexander Klein. Den 23-årige forsvarsspiller havde ellers meddelt klubben, at han var klar på at prøve nye udfordringer, men i løbet af sommeren har den hvide trøje alligevel trukket så meget i ham, at han nu er klar til at tørne ud for klubben endnu en sæson.

– Jeg havde lidt andre muligheder også, men i sidste ende så trak det i mig at komme tilbage igen. Jeg savnede fællesskabet, og så er det jo også rigtig spændende med en ny træner, fortæller Klein, som i de seneste par uger har trænet med truppen igen.

Alexander Klein har været med på rejsen siden holdet (dengang Silkeborg KFUM) lå i serierækkerne, og det glæder derfor Holger Kristiansen, direktør i Young Boys, at den blonde forsvarsspiller gerne vil fortsætte i klubben alligevel.

– Vi har været glade for Alexander, og det er selvfølgelig kun fedt at høre, at vores setup og det fællesskab som vi har skabt i klubben er konkurrencedygtigt med højere rangerede klubber. Rent fodboldmæssigt ved vi jo hvad han står for, og det glæder vi os til at se i den kommende sæson, fortæller Kristiansen.

Alexander Klein skal ved siden af fodbolden i gang med at uddanne sig til finansøkonom.