Kilden Grøn om skifte til Young Boys: Det føles rigtig for mig

Jeppe Kilden Grøn er ny mand i Young Boys-trøjen. Den tidligere SIF-spiller glæder sig til at prøve kræfter med konceptet i klubben.

Den røde SIF trøje bliver fra nytår skiftet ud med den hvide Young Boys trøje, når Jeppe Kilden Grøn i det nye år skal tørne ud for Young Boys FD.

– Det føles rigtig for mig at tage her til Young Boys. Jeg glæder mig til for alvor at skulle spille seniorfodbold og divisionsfodbold, fortæller den 19-årige midtbanespiller, som både skal spille for Young Boys FD, men også arbejde i det civile erhvervsliv for Young Business. En omvæltning for den unge spiller, som dog ser frem til at skulle præstere både på og udenfor banen.

– Først og fremmest hele konceptet med unge spillere, det var noget som tiltalte mig rigtig meget. Og så en stor træningsmængde, som minder meget om det, jeg kommer fra, og som jeg befinder mig godt i. Og så også det med, at man får noget på arbejdsdelen, så man bliver udviklet der, det synes jeg er rigtig fedt, fortæller Kilden Grøn, som i Silkeborg IF nåede at få debut på førsteholdet i en 1. divisionskamp tilbage i 2020.

Midtbanespilleren, som både kan dække positionen som 6’er og 8’er, ser frem til at få masser af spilleminutter som senior, når sæsonen i det nye år går i gang igen. Her har Kilden Grøn i første omgang fokus på at forbedre sig fysisk.

På fodbolddelen håber jeg på, at jeg kan lægge lidt mere på fysisk i og med at jeg kommer til at spille fast seniorfodbold. Det går også hurtigere i seniorfodbold, og det glæder jeg mig til at vænne mig til og komme ind i det, lyder det fra den nye Young Boys FD-spiller, som starter op i klubben efter nytår.

Du kan se hele interviewet med Jeppe Kilden Grøn i videoen herunder.