Sidst vi var på Høje Bøge Stadion vandt vi 3-2 på mål af Peter Nemec (2) og Jonas Yderholm. En drømme-indskiftning afgjorde kampen, da Anes, Toby og Yder alle kom ind efter 57 minutter og havde afgørende fødder med i sejren.

De to første kampe i nedryknings-spillet er begge blevet tabt med 1-0. Nu SKAL drengene i gang på Høje Bøge Stadion i Svendborg.

Spillet har ikke været imponerende i de to første kampe i slutspillet – og resultaterne har været endnu værre: To gange 0-1 har været udbyttet – og dermed har vi tabt tre kampe i træk.

Vi håber vendepunktet kommer i Svendborg, hvor vi for næsten præcis et år siden (29. april 2023) vandt 3-2 i sidste sæsons nedrykningsspil. Dengang blev målene scoret af Peter Nemec (2) og Jonas Yderholm (1) – men det var en offensiv 3-mandsindskiftning, der efter 57 minutter sikrede sejren. Ind kom Anes Travljanin, Tobias Kannegaard og Jonas Yderholm.

Nemec og Toby er ikke længere i Young Boys – men vi har mere end kapable substitutter, som kan sikre os tre vigtige på lørdag i Svendborg

Bøgen er netop sprunget ud – og drengene kan passende springe ud som vindere på Høje Bøge på lørdag. Kom så Boys!