Grøn fortsætter udviklingen i Young Boys

Jeppe Kilden Grøn har haft en fremragende start i Young Boys, og derfor er en forlængelse af aftalen en ”no-brainer” for begge parter.

Han er en af de nyeste i Young Boys-truppen, men alligevel har 19-årige Jeppe Kilden Grøn formået at gøre særdeles positivt opmærksom på sig selv. I flere af kampene i foråret har Grøn været banens bedste Young Boys-spiller, og her dermed forholdsvist hurtigt bidt sig fast på holdet. Derfor har det unge talent også været en spiller, som den sportslige ledelse i Young Boys gerne ville forlænge med.

– Jeppe har været lige nøjagtig den type, som vi gik efter at få tilført holdet her i vinter. Han har spillet flere rigtig gode kampe, og har vist en modenhed i sit spil, som er lidt usædvanligt for den alder. Han er i gang med en meget spændende udvikling, som vi er glade for at kunne fortsætte hos os, fortæller fodbolddirektør, Holger Kristiansen.

For den tidligere SIF-spiller, så har de første måneder i Young Boys-regi været særdeles positive. Der har nemlig været masser af spilletid til Grøn, som har kvitteret med fine præstationer på midtbanen, hvor han indtil nu har huseret. Men det er også mulighederne udenfor banen, som har gjort det attraktivt for Grøn at fortsætte.

– Jeg har først og fremmest forlænget fordi jeg godt kan lide min hverdag i klubben. Vi har en super fed gruppe på holdet, som gør hinanden bedre. Det nyder jeg at være en del af. Og så føler jeg at jeg har rigtig god mulighed for at udvikle mig som spiller, hvor jeg kan få en masse senior erfaring. Derudover er jeg også vild med businessdelen, hvor jeg lærer en masse nye ting hele tiden. Jeg kan godt lide at fordybe mig i noget andet end kun fodbold, så det tiltaler mig stadig rigtig meget, fortæller Jeppe Kilden Grøn.

Ligesom på fodboldbanen så har det også allerede nu været tydeligt at se, at der er masser af potentiale i Ry-drengen i business-afdelingen, hvor Jeppe Grøn indtil videre har prøvet kræfter med rollen som E-handelskonsulent. Her vækker forlængelsen også glæde.

– Jeppe har fra dag ét vist engagement, gå-på-mod og vilje til at bidrage aktivt til vores forretninger og vores arbejdskultur. Han har allerede taget væsentlige skridt i sin faglige udvikling – så vi er overbeviste om at Jeppe nok skal blive en succes på Ballevej, hvorfor forlængelsen selvfølgelig glæder os, fortæller direktør for Young Business, Frederik Jørgensen.

Jeppe og resten af Young Boys-holdet skal i aktion i morgen, når holdet møder Dalum på udebane.