Et møde med toppen

På lørdag kl 14 tager drengene i hvidt imod FC Roskilde i den andensidste kamp inden vinterpausen.

Denne weekends gæster er det suveræne tophold FC Roskilde, hvis eneste nederlag i hele sæsonen – indtil nu – var hjemme mod bundholdet Herlev i forrige spillerunde. Holdet har pt. hele ni point ned til andenpladsen i rækken.

FC Roskilde har for nylig mistet sin cheftræner Michael Jørgensen, der sagde sit job op i sidste uge umiddelbart efter Herlev-kampen. Udeholdet har to stamspillere i karantæne til dagens kamp – den ene er holdets normale anfører Andreas Probst Hermansen. Den anden er holdets topscorer Monday Bassey Etim.

Kampprogram – Young Boys FD vs. FC Roskilde (Link)

For Young Boys FD bliver kampen en fin målestok for, hvor langt vi er med vores projekt. I sidste indbyrdes opgør var vi et stykke fra at have mulighed for at hente point i 1-4 nederlaget til FC Roskilde i slutningen af august. Vi håber, at vi er kommet en del tættere på, når holdene løber på banen på JYSK park.

Vi kommer til opgøret med et nederlag i bagagen fra seneste runde, hvor vi tabte 1-0 på udebane til rækkens nummer to fra Frem. Der var trods nederlaget flere fine momenter i kampen, som vi sagtens kan tage med videre til lørdagens opgør. Du kan se højdepunkter fra kampen her.

Sune Balle ser frem til weekendens kamp

Op til kampen mod FC Roskilde har vi taget en snak med Young Boys’ forsvars general Sune Balle, som efterspørger mere mod til at spille med bolden end i sidste uges nederlag til Frem. Se interviewet med vor midterforsvar herunder.