Ernest Kurshumlio – eller bare Nesti – er kommet til Young Boys fra Danmarksserie-klubben Hedensted.

Nesti vil udvikle sig i Young Boys.

19-årige Ernest Kurshumliu er i foråret ny spiller i Young Boys FD.

Ernest, eller Nesti som han mest er blevet kaldet i sin VB-ungdom, blev senior spiiller i 2023, og spillede den første halvsæson i Danmarksserie-klubben Hedensted. Nu afprøver Nesti talentet i rækken over – hos Young Boys.

Og det er faktisk endnu en tidligere U-landsholdsspiller, som de hvide på Søholt kan tilknytte truppen, for Nesti var med Kosovo’s U19 landshold i tre kampe tilbage i 2022. Ernests forældre kom til Danmark i 1991 grundet uroen i det gamle Jugoslavien, men der er ingen tvivl hos Nesti om hvor han kommer fra:
“Jeg kommer selv fra Vejle – og bor i Vejle. Opvokset som Vejle dreng har jeg spillet inde i Vejle Boldklub i størstedelen af mit liv”, lyder det fra Ernest.

Som alle i Young Boys har Nesti et mål om udvikling:
“Mine personlige mål (i Young Boys), er at forbedre og udvikle mig, både som person og fodboldspiller. Samt at gøre en indsats for at kunne bidrage til holdet mest muligt”

Ernest er en teknisk god, boldfast, central midtbanespiller, og vi er glade for at han i januar valgte Young Boys som stedet, hvor han kan tage de næste skridt.

Velkommen til Nesti!