Drama da Young Boys blev slået ud af Pokalen

Trods en udvisning tidligt i anden halvleg havde Young Boys stor ære af kampen.

I DBU Pokalens anden runde stod Young Boys FD overfor Brabrand IF fra 2. division. Aarhusianerne var naturligvis favoritter inden opgøret, men det var nu ikke til at se på banen. Hjemmeholdet kom nemlig friskt ud til kampen og viste sig godt frem.

Det kneb dog med at tilspille sig de helt store chancer, men Young Boys var stadig holdet der ville og kunne mest i kampens første halvleg, hvor gæsterne stort set ikke havde en afslutning.

Brabrand skiftede tre mand i pausen, og det hjalp gæsterne, som fik en meget bedre start på anden halvleg med mere aggressivitet. Det samme kom Young Boys’ Henrik Hykkelbjerg med, og nok også lidt for meget. I hvert fald fik midtbanespilleren lidt klodset skrabet to gule kort til sig indenfor få minutter, og så var Young Boys en mand i undertal efter bare 50 minutter.

Et surt nederlag

Cheftræner Thomas Loft tog konsekvensen og skiftede hurtigt ud, hvilket gav energi tilbage til hjemmeholdet. Og trods en mand i undertal, så var det faktisk Young Boys som igen begyndte at sidde på spillet. Gæsterne havde problemer med at spille sig til chancer, og det var først da Mathias Balle greb et frispark ud efter 80 minutter, at den første rigtige afslutning på mål blev registreret.

Desværre blev det fulgt op af en anden dødbold, hvor bolden dansede frem og tilbage inden den blev skovlet i mål af en Brabrand-spiller.

Kort tid efter kom Sune Balle så frem til Young Boys’ største mulighed i kampen. Forsvarsspilleren headede først bolden ind på keeperen, hvorefter Balle forsøgte at sparke bolden ind, men igen blev forsøget afværget af en heroisk aarhusiansk keeper.

Desværre kom Young Boys ikke tættere på, og dermed blev det til et ærgerligt 1-0 nederlag til Brabrand, som dermed avancerer til tredje runde af DBU Pokalen.