Første synlige bevis på at vi er ved at gøre ‘Buret’ klar til 3. divisionsfodbold: Tilskuer-hegn sætttes op.

Holger: Vi vil gerne flytte kampene ‘hjem til KFUM’

De to første hjemmekampe i foråret: Fredag den 15. marts kl. 19.00 mod VSK og Skærtorsdag den 28. marts kl. 14.00 mod Frem; spilles på Jysk Park som sædvanligt.

Men derefter har vi et stærkt håb om at de resterende seks hjemmekampe i sæsonen spilles på ‘vor egen opvisningsbane’ … Buret.

Vi har talt om et mini stadion i mere end fire år, og nu er vi sammen med kommunen blevet enige om ‘bare at gå igang‘”, siger Holger Kristiansen.

“Vi har en række forhold i forhold til kampafviklingen, hvor vi også skal have grønt lys og godkendelse fra Divisionsforeningen inden vi fast kan afvikle divisionskampe fra den oprindelige opvisningsbane. Men vi er fortrøstningsfulde”.

Forholdene for såvel spillere, dommere og specielt tilskuere vil vi så udvikle og forbedre løbende, således at vi til sidst gerne skulle stå med et hyggeligt, godt og intenst mini stadion på Søholt Parkvej.

“Vi har i princippet altid helst ville spille vore kampe ‘hjemme’ i den østlige del af Søholt, så vi er glade for at det nu snart ser ud til at lykkes“, slutter fodbolddirektøren.