Bonnén: Jeg kan slippe håndbremsen noget mere nu

Andreas Bonnén er en af de helt unge spillere i Young Boys-truppen. Den høje midterstopper har i fraværet af Sune Balle i opstarten fået masser af spilletid. Noget som har gjort godt for den tidligere FCM-spiller, som ser frem til morgendagens træningskamp mod FCM U19 i Ikast.

Når Young Boys FD i morgen går på banen mod FC Midtjyllands U-19 mandskab, så er der især en af spillerne på mandskabet, som har glædet sig ekstra meget til kampen. 18-årige Andreas Bonnén har nemlig en fortid i netop FC Midtjylland, og skal derfor møde flere gamle holdkammerater i morgen i Ikast.

– Det bliver fedt at spille mod de gamle holdkammerater og se, hvordan de er at spille imod og ikke spille med. Det bliver også en lærerig oplevelse, men også en fed oplevelse, fortæller forsvarsspilleren, som skiftede til Young Boys FD sidste sommer.

Siden det nye år er Bonnén dog kommet med på fuldtid omkring førsteholdet, og har i de seneste træningskampe fået masser af spilletid i forsvaret.

– Første kamp var lidt svingende, men derfra er det gået meget godt. Jeg synes også, at jeg er blevet hjulpet af de andre. Det har gjort det nemmere for mig at føle mig mere tilpas, så jeg har kunne slippe håndbremsen noget mere, fortæller Young Boys-spilleren, som ikke er i tvivl om, at der skal spilles lidt ekstra hårdt med musklerne i morgen mod de gamle holdkammerater.

– Man kan jo lige vise, at det her er senior, og at det andet er U19-bold, fortæller Bonnén med et stort smil.

Vi håber, at smilet stadig sidder i morgen, når kampen mod FC Midtjyllands U19-hold er spillet… Der er kampstart på træningsanlægget i Ikast kl. 17.30.

Se hele interviewet med Andreas Bonnén i videoen herunder.