BBB tilbage i Silkeborg

Bo Balder Berg er atter at finde på Søholt. Den tidligere U19 liga spiller i Silkeborg IF har netop lavet aftale med Young Boys FD.

Bo har siden afslutningen af efterårs-sæsonen i november deltaget i Young Boys’ vintertræning, og det har været en overbevisende indsats af den mobile midtbanespiller. Derfor er det ikke den store overraskelse at Bo nu officielt indlemmes i 3. divisions-truppen.

”Vi har lagt mærke til Bos ’comeback til fodbolden’ i ASA, hvor han har været en af de bærende spillere i den århusianske DS-klub”, siger Holger Kristiansen.

Bo er samtidig i gang med sin finans bachelor, hvor han passende kan komme i praktik på Ballevej til sommer, så tingene passer godt sammen”.

Det er blandt andet konceptet med både at spille på samme divisionshold, og arbejde i samme firmaer, der har tiltalt Bo Balder Berg.
”Jeg synes det er et fedt koncept, og jeg glæder mig til sommer, hvor jeg også kan blive en del af Young Business på Ballevej”, siger BBB.

Bo kommer oprindeligt fra Holstebro, hvortil han vendte retur efter U19-tiden i SIF. Her var han med på det hold der rykkede op på bekostning af KFUM i 2020. Siden holdt han et lille break fra fodbolden inden han fik gang i karrieren igen i ASA.

Velkommen til Bo!