14 drenge og to trænere på tredjedagen inden træning: Bagerst fra venstre Jackson Tunda (træner), Adam, Hafidji, Sean, Hubert, Zulkifli, Iqram, Aboubakar, Lukas Nemeth (træner). Forrest fra venstre: Mansour, Jensen, Eliphas, Ramson, David, Muhsin, Mussa

Så er akademiet i Tanzania igang

Lørdag den 6. januar slog vi dørene op for 14 unge talenter på vort akademi i Tanzania.

Efter et langt tilløb kunne vi endelig åbne vort akademi i Tanzania. Vi købte lodgen i marts 2023 og har brugt de seneste 10 måneder på at blive klar med fodboldbane, og forhold i øvrigt til at vor NGO kunne tage i mod de første drenge.

Drengene er udvalgt ud fra tre turneringer – Pamoja Cup i juni, vort eget TryOut stævne i september og Chipkizi Cup i december, og de kommer fra fem forskellige akademier/klubber, primært omkring Arusha – men også fra Dar es Salaam.

Lørdag flyttede drengene ind på deres værelser, søndag havde de de to første træninger og mandag startede de i deres nye skoler. Vi er igang.

Vi vil holde jer orienteret her på Young Boys siden også, men er I interesseret i at støtte NGO’ens arbejde skal I gå ind på ToChancer.com (går live i næste uge) eller på akademiets Instagram-profil – eller YoungBoysAcademy.com.