Ærgerligt nederlag til Ishøj

En stime på 13 kampe uden nederlag blev spoleret af oprykkerholdet.

Søndag eftermiddag på JYSK park skulle Young Boys FD forsøge at spille sig på førstepladsen i 3. division. Resultaterne i weekenden havde flasket sig sådan, at holdet med en sejr ville være alene i spidsen af rækken.

Modstanderen var oprykkerne fra Ishøj IF, som indtil videre havde vist sig fint frem i rækken med blandt andet at spille uafgjort ude mod Næsby i første runde.

Kampen startede med flere fine tilnærmelser fra Young Boys. Flere gange sværmede holdet om Ishøj-målet, men det blev for alvor farligt, da Ishøj-keeperen var lige ved at sende bolden i eget mål efter en misset tæmning. I den anden ende var der godt styr på tingene, så selvom Ishøj sagtens kunne spille med på kunstgræsset, så var det med Young Boys i kontrol.

Der blev ikke scoret i første halvleg, og derfor var det et hjemmehold på jagt efter mål i kampens sidste 45 minutter. Kort inde i anden halvleg var det først Jonas Yderholm, som satte foden på et indlæg, mens Henrik Hykkelbjerg fulgte op med et skud lige forbi den ene opstander. En stor dobbeltchance!

Ufortjent føring

Mens effektiviteten manglede hos Young Boys, så kendte dagens gæster til gengæld deres besøgelsestid. Efter 71 minutter kom Ishøj foran, da indskiftede Bethel Makumbu hamrede bolden i mål uden chance for Henrik Lindhard i målet.

Kort tid efter blev Ishøj reduceret til ti mand, da indskiftede Ali Shah sparkede Sune Balle midt over. Dermed fik Young Boys fornyet håb i jagten på point. Men det varede ikke mange minutter før også Young Boys var nede med en mand. Anes Travljanin blev udvist i en situation, hvor dommeren vurderede at offensivspilleren sparkede ud efter en modstander i stedet for at gå efter bolden.

Det lykkedes dog alligevel at komme frem til en stor chance, men Henrik Brodersen kunne lige nøjagtig ikke få kontrolleret afslutningen i mål, ligesom målmand Henrik Lindhard heller ikke fik dirigeret bolden i mål, da han ellers kom først op til et hjørnespark i kampens døende minutter.

Dermed blev det til det første nederlag i 13 kampe for Young Boys, som bestemt ikke kan være tilfredse med kampen, som også fik en skidt afslutning med de to røde kort og adskillige gule kort (tre til Ishøj-bænken). Kønt var det ikke.