Young Boys-cheftræner: Vi har rykket os markant

Med fine resultater i både 3. division og Oddset Pokalen så har cheftræner Daniel Sehested fået en flot start på trænertilværelsen i Young Boys FD.

Det er blot halvanden måned siden, at Daniel Hørlyk Sehested overtog tøjlerne som cheftræner for Young Boys FD. Alligevel har det været tydeligt, at det unge Young Boys-mandskab har udviklet sig i løbet af den korte tid.

– Jeg synes, at vi er kommet ganske fint fra start. Selvfølgelig er der en masse ting, som kan sagtens kan blive bedre, men i forhold til hvor vi var, da vi startede, så har vi rykket os ret meget og ret markant på de her snart halvanden måned, som jeg har været her. Så på den måde er jeg egentlig fint tilfreds, fortæller Sehested.

Den unge cheftræner har set sit hold i aktion fire gange, hvor det er blevet til tre sejre og en enkelt uafgjort. En af sejrene var mod NordicBet Liga-holdet Vendsyssel i pokalturneringen, hvor Young Boys-mandskabet i store perioder af kampen kørte rundt med deres højere rangerede modstandere.

Plads til forbedring

Der er dog ingen grund til at hvile på laurbæerne. Der er nemlig en lang række ting, som holdet kan forbedre, hvis man spørger cheftræneren, som blandt andet peger på en større fleksibilitet i holdets taktiske setup.

– Det handler om, at vi kan blive endnu skarpere på at udnytte de rum, som modstanderne giver væk, når vi har bolden. Og det samme når vi ikke har bolden, at vi kan blive endnu skarpere på at lukke de pasningslinjer og de rum ned, som modstanderne gerne vil spille i. Og igen så vi har nogle flere forskellige måder at presse på og nogle forskellige typer positioner i det, fortæller Daniel Hørlyk Sehested.

 Young Boys FD møder søndag Vanløse, som også er kommet fint fra start i årets 3. division. Faktisk ligger de to hold lige nu i spidsen af rækken. Det er derfor et vaskeægte topopgør, som du kan se på søndag kl. 14.00 på JYSK park. Køb din billet her.

Du kan se hele interviewet med Young Boys FD-cheftræneren i videoen herunder.