Zaar: Vi skal hæve vores individuelle niveau

Fredag aften skal Young Boys-mandskabet forsøge at komme tilbage på sejrssporet, når holdet hjemme på JYSK park tager imod Næsby.

Imens det meste af Young Boys-organisationen er travlt optaget med at forberede næste uges pokalkamp mod Silkeborg IF, så har spillerne på træningsbanen haft fuld fokus på fredagens kamp mod Næsby.

– Næsby er et godt hold. Sidst vi mødte dem kunne de godt lide at spille. De er forholdsvis gode på kuglen, så vi skal være klar. Det kan godt blive en tæt kamp, fortæller Mads Zaar.

Young Boys spillede i sidste weekend 1-1 mod Holbæk i en kamp, hvor det var det individuelle niveau, som i flere situationer manglede hos holdet.

– Vi skal blive skarpere på det individuelle plan. Vi skal blive bedre til at udføre de ting, som vi træner på, fortæller den tidligere Esbjerg-spiller, som ser fredagens kamp som en oplagt mulighed for Young Boys-spillerne for at få et godt afsæt til pokalkampen tirsdag.

– Vi ved selvfølgelig godt, at der venter en stor kamp i næste uge, men i første omgang handler det om at vinde kampen fredag. Der kan vi forhåbentlig også overbevise folk om, at vi har niveauet til at kunne levere overraskelsen på tirsdag, så vi kan få mange folk på stadion, lyder det med smil fra Young Boys-spilleren.

Du kan købe billet til kampen her