Young Boys vendte katastrofestart til sejr på JYSK park

Med et flot comeback kom Young Boys FD endelig tilbage på sejrssporet i 3. division.

Det startede rigtig skidt, men endte med jubel på JYSK park da Young Boys mødte Ishøj IF i 3. division.

En scoring efter blot fire minutter gav bange anelser, da Young Boys FD efter fem kampe uden sejr var på jagt efter tre forløsende point imod Ishøj. Gæsternes Ali Shah ville det dog anderledes, da han med et tørt hug fra distancen fik overlistet Henrik Lindhard i målet.

Young Boys-keeperen blev udfordret kort tid efter, da Ishøj tilspillede sig en stor chance, men denne gang blev Lindhard den store med en glimrende fodparade. Det var en shaky start for Young Boys-holdet, som kort tid efter også kom bagud 2-0. Ishøj satte et glimrende angreb op i vores venstre side, og fik næsten uhindret lov til at spille bolden ind for fødderne af en helt fri Ali Shah, som med sit andet mål gjorde det til 2-0 efter bare 12 minutter.

Så fulgte en periode, hvor Young Boys-mandskabet skulle forsøge at stabilisere sig og komme tilbage på sporet trods den svære start. Det lykkedes, og i takt med at minutterne gik blev spillet og humøret da også markant bedre.

Kaihøj-show

En af de spillere, der har fået mulighed for at vise sig frem for Young Boys på det seneste er Lasse Kaihøj. Den tidligere SIF-spiller er netop vendt tilbage fra et længerevarende skadesforløb, men det forhindrede ham ikke i at spille en rigtig flot kamp så længe kræfterne rakte.

Efter 27 minutter var det netop Kaihøj som med en glimrende aflevering sendte Mads Zaar helt fri i dybden. Aflevering splittede Ishøj-forsvaret ad, hvilket gav Zaar en en-mod-en chance mod gæsternes keeper. Med en kontrolleret afslutning sendte Zaar bolden i mål, og gav fornyet tro på tingene hos Young Boys.

Det blev også til 2-2 efter 33 minutter. Opskriften var nogenlunde den samme med Lasse Kaihøj i oplæggerens rolle. Denne gang med en simpel men effektiv stikning i dybden til Jonas Yderholm, som uden problemer kunne score sit syvende sæsonmål. Yderholm er nu delt topscorer i 3. division.

Et fuldendt comeback

2-2 ved pausen blev hurtigt vendt til en 3-2 føring. Denne gang var det Mads Zaar i oplæggerens rolle, da han fandt en hel fri Frederik Nedergaard. Vores nummer 8 kvitterede med en glimrende kasse, og dermed var comebacket en realitet.

Young Boys kontrollerede stort set kampen herfra. Nemo Thomsen og Frederik Nedergaard kom frem til fine chancer, men det var først efter 80 minutter, at kampen blev lukket. Kampens bedste Young Boys-spiller, Emil Dissing stormede frem på højresiden, hvor han med en flot bold på tværs spillede Theodor Hoffmeyer fuldstændig fri til en 4-2 scoring. Dermed var der lukket og slukket, og endelig kunne Young Boys-holdet strække armene i vejret til tre flotte point. Sejren sender Young Boys tilbage i toppen af rækken med blot to point til førstepladsen.

Kampen i tal:

9. spillerunde, 3. Division, kl. 14.00 på JYSK park, Silkeborg

Young Boys FD – Ishøj IF 4-2 (2-2)

4’ 0-1 Ali Shah

13’ 0-2 Ali Shah

28’ 1-2 Mads Zaar

33’ 2-2 Jonas Yderholm

48’ 3-2 Frederik Nedergaard

81’ 4-2 Theodor Hoffmeyer