Young Boys tog alle tre point efter sent drømmemål

Henrik Hykkelbjerg sørgede med to mål for en fornøjelig eftermiddag på JYSK park.

Young Boys FD tog på hjemmebane imod Næsby Boldklub søndag eftermiddag. På JYSK park fik de fremmødte tilskuere en fin kamp at se, hvor begge hold gerne ville spille langs jorden.

Næsby havde i sidste sæson taget fire ud af seks point mod os i to målrige kampe. Fynboerne kom også bedst fra start og scorede til 1-0 efter 17 minutter. Gæsternes Philip Stoustrup stod lidt for fri i feltet og fik afsluttet tæt under keeper Henrik Lindhard, som ganske vist fik hånden på, men ind strøg bolden alligevel.

Så skete der ikke så frygtelig meget mere i kampens første 45 minutter.

Det blev i stedet i det 57. minut, at kampen tog en drejning. Kantspiller Thomas Bejder tog et af sine velkendte løb med bolden og skar ind i banen på det perfekte tidspunkt. Hans direkte oppasser fra Næsby kunne ikke undgå at nedlægge ham. Henrik Hykkelbjerg var sikkerheden selv fra pletten og så stod der 1-1.

Scoringen satte gang i en god periode for Young Boys, som fik en kæmpe chance ved Anes Travljanin til at gøre det til 2-1. Kantspilleren stod helt fri i feltet, da indskiftede Ali Farej drejede et indlæg ind for fødderne af Travljanin som desværre kom et halvt skridt for sent til bolden.

Jagten på sejren gik herefter ind. Det var mest Young Boys som rakte ud efter de tre point, og derfor også fuldt fortjent, da Henrik Hykkelbjerg gjorde det til 2-1. Den elegante midtbanespiller modtog bolden på kanten af feltet og tog sig sin tid til smide bolden behersket over i det ene hjørne uden chance for Næsby-keeperen. Et flot, flot mål!

Young Boys kæmpede sejren i land, og kan nu glæde sig over at være tilbage på 3. pladsen i rækken, og over at der igen blev skabt større afstand til 7. pladsen.

Kampen i tal:

10. spillerunde – 3. Division, lørdag d. 8/10-2022 kl. 14.00 på JYSK park

Young Boys FD – Næsby Boldklub 2-1

0-1 17’ Philip Stoustrup
1-1 57’ Henrik Hykkelbjerg (str.)
2-1 88’ Henrik Hykkelbjerg