Young Boys tabte terræn i topstriden i 3. division

Et 2-0 nederlag til Næsby betyder at top-6 kampen er helt åben.

Det blev ikke til point i andet forsøg i foråret for Young Boys, da holdet her til eftermiddag gæstede Næsby. Det skete i en kamp hvor Young Boys havde det meste af spillet, mens det var hjemmeholdet som kom frem til de største chancer.

Efter 12 minutter var det hjemmeholdets Martin Lund som kunne udnytte et gennembrud i vores venstre side, hvor et indlæg blev serveret for Næsby-angriberen, som passerede Lindhard i målet. Igen en ærgerlig start som i sidste weekend, hvor vi også tidligt kom bagud.

Herefter forsøgte Young Boys-holdet at svare igen. Der var flere gode angreb, men de helt store chancer udeblev i første halvleg.

Efter pausen blev overtaget endnu mere markant, men ligesom i første halvleg så kneb det med at finde de rigtige løsninger. I stedet kunne Næsby svare igen på kontrasituationer, hvor et mere og mere satsende Young Boys-hold kom i problemer. Kort før slutfløjt blev det så også 2-0 til hjemmeholdet, som dermed kunne juble over at have åbnet top-6 ræset op på fuld gab.

For Young Boys gælder det nu om at få gang i offensiven, og det kan passende ske på lørdag, når vi hjemme tager imod VSK Aarhus i endnu en meget vigtig kamp. Aarhusianerne er lige nu placeret som nr. 7 i rækken.

Kampen i tal:

18. spillerunde, 18/3-2022 kl. 14.00 på Kunstgræsbanen på Ådalen, Odense

Næsby IF – Young Boys FD 2-0

12’ 1-0 Martin Lund

86’ 2-0