Young Boys snuppede alle tre point i Holstebro

Dissing, Balle og Yderholm kom alle igen på tavlen, da Young Boys vandt 3-2.

Trods en tidlig scoring til Holstebro, så lykkedes det alligevel for Young Boys FD at hente sejren på udebane i Holstebro.

Værterne kom foran efter 10 minutter, da de fik alt for meget plads i vores venstre side, som gav mulighed for at slå et indlæg i fødderne på Holstebros Martin Lauritsen, som ikke havde nogle problemer med at sende bolden i mål.

Fem minutter senere var vi tæt på en udligning, men Holstebro fik afværget i sidste øjeblik. Efter 25 minutter kunne de dog ikke gøre noget ved Sune Balle, som endnu engang efter en dødbold viste sin utrolige evne til at time sit løb og heade bolden i kassen. Denne gang trak Balle mod forreste stolpe og fik dirigeret bolden i en bue over hjemmeholdets keeper. Den blonde forsvarsspiller har nu scoret i alle tre kampe i 3. division i denne sæson og topper topscorerlisten i rækken.

Få minutter senere blev det endnu bedre for Young Boys, da Jonas Yderholm udnyttede et straffespark og sendte holdet på 2-1. Målet var Yderholms tredje i denne sæson hvis vi tæller målet i pokalkampen mod Vendsyssel FF med.

Føringen stod indtil kort før pausen. Holstebro erobrede bolden omkring midtercirklen, hvor Young Boys gerne ville have haft frispark. Det fik vi ikke, og i stedet var der nu igen masser af plads i vores venstreside, hvor Holstebro lavede en copy-paste af deres 1-0 mål, da Martin Lauritsen igen stod klar til at prikke bolden ind efter et indlæg.

Dissing med afgørelsen

Det lugtede lidt af et remis i anden halvleg. Men med et kvarter igen af kampen ville Emil Dissing det anderledes. Den tidligere AGF’er var listet med op i feltet, da Mikkel Rytter med et glimrende indlæg fandt den fremadstormende back, som satte hovedet på og headede Young Boys til en rigtig fin 3-2 sejr på en svær udebane i Holstebro. Det var Dissings anden scoring i denne sæson, da han også kom på tavlen i sejren mod SFB-Oure FA i sidste uge.

Young Boys-holdet kan dermed gå på weekend på førstepladsen i 3. division. Vejgaard Boldklub kan dog med en sejr i morgen gå alene i front med ni point.

Kampen i tal:

3. runde i 3. division, 2023/24-sæsonen, 18/8-2023 – kl. 19.00 på Krøyer Park, Holstebro

Holstebro Boldklub – Young Boys FD 2-3

10’ 1-0 Martin Lauritsen

17’ 1-1 Sune Balle

34’ 1-2 Jonas Yderholm

45’ 2-2 Martin Lauritsen

76’ 2-3 Emil Dissing