mamat all- 

 

Flot sejr over Lyseng

Det tog en halv time for drengene at komme i gang mod Lyseng, men derfra var der kun et hold på banen.

Med en 3-1 sejr over IF Lyseng har vi nu allerede – med seks kampe tilbage – hentet nok point til at kunne indløse ‘den matematiske billet’ til næste sæson i 3. division.

Sejren kom i hus efter en overbevisende indsats, hvor holdet skabte chancer på stribe. Det startede dog mindre godt for hjemmeholdet, som efter 29 minutter kom bagud. Det skete efter en dødbold, hvor målmand Lindhard forsøgte at bokse bolden langt væk, men i stedet havnede kuglen hos Lyseng, som hurtigt fik sendt den ind i feltet igen, hvor forsvarsspiller Alex Hersbøll ekspederede bolden i kassen.

Young Boys havde ellers forsøgt at sætte sig på spillet i minutterne inden. Cheftræner Thomas Loft havde til dagens kamp valgt at starte offensivt ud med fire angrebsivrige spillere på toppen og kanterne, mens Ali Farej på midtbanen også tænker fremadrettet i sit spil. Det var dog først efter scoringen til Lyseng, at det for alvor gav pote. Hjemmeholdet kom således frem til hele fem mellemstore chancer i det sidste kvarter af første halvleg. Det var derfor med optimisme, at holdet gik ind til pause.

Nemec i målform

Anden halvleg startede, hvor første halvleg sluttede. Bo Berg kom på banen for at skabe mere balance på midten, hvilket viste sig effektivt. Der blev nemlig lukket helt af bagude, mens Young Boys-offensiven fortsatte.

Peter Nemec kom hurtigt i fokus, da angriberen modtog bolden på kanten af feltet. Med to mål i sidste weekend var der naturligvis fyldt op i selvtillidsposen, og det kunne ses. Med et fint træk ind i banen lagde Nemec bolden til rette for sig selv, og herfra kunne Lyseng-keeperen bare se til, mens Nemec placerede bolden i det ene hjørne. 1-1.

Efter 53 minutter blev det så endnu bedre for Young Boys. Igen var det fra højre side at bolden ad to omgange kom ind i feltet. Denne gang var Mikkel Eriksen trukket med frem. Young Boys-anføreren fik kastet sig ned i en tackling og fik erobret bolden for næsen af en Lyseng-spiller, som var reduceret til statist, da Eriksen herefter hamrede bolden i kassen til en 2-1 føring.

Det blev også 3-1 til Young Boys efter 66 minutter. Peter Nemec stod igen for målet, da han for 11. gang i sæsonen huggede bolden i kassen. Denne gang var det udenfor feltet, hvor angriberen modtog bolden og resolut bankede på mål. Afslutningen sad perfekt uden for Lyseng-keeperens rækkevidde.

Der skete ikke så frygtelig meget mere i den resterende del af kampen. Lyseng forsøgte enkelte gange at komme frem til chancer, men der var lukket fint af i defensiven.

Med sejren kommer Young Boys på 45 point, og kan dermed ikke længere indhentes af AB Tårnby.

 

Kampen i tal:

4. runde af Kvalifikationsspillet, 3. division

Young Boys FD – IF Lyseng 3-1 (0-1)

29’ 0-1 Alex Hersbøll

47’ 1-1 Peter Nemec

53’ 2-1 Mikkel Eriksen

66’ 3-1 Peter Nemec