Young Boys sikkert videre i pokalen

Fire gange kunne Young Boys juble over scoringer i gårsdagens pokalopgør mod Kjellerup.

Sæsonens første officielle kamp blev et opgør mod lokalrivalerne fra Kjellerup. I  første runde DBUs Pokalturnering hev Young Boys en fortjent 4-1 sejr i hus.

Det startede rigtig godt for Young Boys, som sad på spillet i kampens indledning. Der blev produceret flere gode chancer, og allerede efter ti minutter kom der et tidligt udbytte i form af et føringsmål. Det var Peter Nemec som med en fornem flad afslutning sendte os i front.

Et kvarter senere blev det dobbelt op, da Anes Travljanin tilkæmpede sig et straffespark, som han selv resolut udnyttede og sendte Young Boys på 2-0. Herefter kæmpede Kjellerup sig ind i kampen, og fik da også reduceret inden pausen, da Sune Balle var uheldig at sende bolden i eget mål.

Fortjent sejr

Trods den mindre gode periode i slutningen af første halvleg, så var der alligevel fin kontrol med kampen i anden halvleg. Som opgøret skred frem blev det også tydeligt, at Young Boys havde mere power at komme med, og det var derfor også helt efter bogen, at sejren blev sikret med to mål i slutfasen. Først var det igen Anes Travljanin som kom på måltavlen, efter kantspilleren tog et par gode træk ind i feltet og sendte bolden forbi en ellers velspillende Kjellerup-keeper. Kort før tid lukkede og slukkede Jonas Yderholm kampen, da han opsnappede en løs bold og sendte Young Boys på 4-1. 

Med sejren er vi dermed klar til anden runde af DBUs Pokalturnering. I opgøret fik vores nye keeper Mathias Balle sin officielle debut, mens Ali Farej (på billedet) kunne fejre sin nye kontrakt med at spille samtlige 90 minutter på den offensive midt.

Kampen i tal:

DBUs Pokalturnering, 1. runde, 2/8 i Kjellerup.

Kjellerup IF – Young Boys FD 1-4

10′ 0-1 Peter Nemec
26′ 0-2 Anes Travljanin
38′ 1-2 Sune Balle (selvmål)
76′ 1-3 Anes Travljanin
90′ 1-4 Jonas Yderholm