Young Boys måtte nøjes med uafgjort på Fyn

Trods flere store chancer, så blev det ved 1-1 i udekampen mod SfB Oure FA.

Første halvdel af grundspillet er afsluttet med 20 point til følge for Young Boys. Det sidste point blev tjent på udebane mod SfB Oure FA lørdag eftermiddag.

Kampen var blevet 20 minutter forsinket grundet et trafikuheld i det jyske, som forsinkede Young Boys bussen. Men starten fejlede nu ikke noget af den grund. I de første 20 minutter havde gæsterne godt styr på kampen og kom også frem til nogle fine muligheder. Det var især igennem nogle farlige dødbolde, at det for alvor blev farligt.

Vi skulle hen til midten af første halvleg, før værterne for alvor bed fra sig. Efter 24 minutter kom de frem til deres første chance, og kort tid efter fik de så tildelt et straffespark. Heldigvis for Young Boys, så blev det sparket på stolpen.

Men i det 34. minut kom værterne på 1-0 på et mål af Oscar Vejle. Det fik Young Boys til at sætte tempoet op, og det udløste flere gode muligheder kort tid efter scoringen.

Kort før pausen sparkede Mikkel Eriksen på stolpen, og varslede dermed også det pres, som Young Boys ville komme med i de sidste 45 minutter.

Nemec på pletten

Som i de fleste andre kampe i denne sæson, så virkede det endnu engang som om, at Young Boys var det hold med flest kræfter i anden halvleg. Gæsterne lykkedes med at etablere et pres på SfB Oure FA, som naturligt nok var godt tilfredse med føringen og udsigten til sæsonens første point på hjemmebane.

Den drøm ødelagde Peter Nemec dog efter 53 minutter. Angriberen opfangede en løs bold foran fynboernes felt og lagde fornemt bolden ind bag SfB Oure-keeperen. Et rigtig angriber mål som også faldt på et tidspunkt for Nemec, som ikke har scoret i ligaen siden hattrick-kampen på Amager.

Young Boys pressede herefter på, og havde også chancer til at lukke kampen. Desværre blev det ved den ene scoring, og dermed måtte gæsterne nøjes med det ene point.

Dermed ligger Young Boys nr. 5 i en meget tæt top i 3. division. Der er således kun to point i mellem FA 2000 på andenpladsen og Ishøj, Young Boys og Næsby som alle har hentet 20 point. Der er fem point ned til 7. pladsen, som VSK Aarhus i øjeblikket er indehaver af.

Kampen i tal:

11. spillerunde – 3. Division, lørdag d. 15/10-2022 kl. 14.20 på Fynske Bank Arena Høje Bøge

SfB Oure FA – Young Boys FD  1-1

1-0 34’ Oscar Vejle
1-1 52’ Peter Nemec