Young Boys måtte nøjes med det ene point i årets sidste kamp

Stor dominans gav ingen mål mod SfB-Oure. Et point er dog nok til at overvintre på andenpladsen.

Årets sidste kamp endte med et 0-0 resultat mod SfB-Oure FA.

Young Boys FD havde på hjemmebanen på JYSK park en god mulighed for at slutte et flot 2022 af med en sejr. Modstanderen fra SfB-Oure FA er et af rækkens bundhold, som dog på det seneste er begyndt at skrabe godt med point ind.

I kampens første 45 minutter stod der Young Boys på næsten alt. Der blev produceret et hav af chancer og muligheder i det der var en af sæsonens bedste halvlege. Desværre manglede det sidste dog. Målene udeblev selvom chancer kom op i den helt dyre klasse. Peter Nemec misbrugte den klart største mulighed midt i halvlegen, da angriberen tæt inde under mål sendte bolden i fødderne på en flyvende SfB-Oure keeper.

Men bolden ville ikke ind, og så måtte Young Boys affinde sig med at gå til pause 0-0.

Med et glimrende pres slog Young Boys med det samme i anden halvleg tonen an til en gentagelse af de første 45 minutter. Det udløste også nogle chancer, men efterhånden som halvlegen skred frem blev der længere og længere mellem snapsene.

Young Boys forsøgte at presse på i slutningen af kampen, men dampen var gået af drengene. Kunsten at score i sine gode perioder var desværre også gældende i dag, og derfor endte det desværre med lidt af en fuser til sidste. Første halvleg og starten på anden halvleg burde dog have været nok til at vinde kampen.

0-0 resultatet betyder dog, at Young Boys overvintrer på andenpladsen i 3. division. Vi har 31 point sammen med FA 2000, som dog har spillet en kamp færre. Vi starter i øvrigt forårssæsonen med en kamp mod netop FA 2000 i marts måned.

Herfra skal der lyde en stor tak for opbakningen i dette efterår. Vi håber at ser jer til foråret igen!