Young Boys forlænger med forsvarsprofil

Christoffer Petersen fortsætter karrieren i Young Boys FD.

58 kampe siden ankomsten i sommeren 2021 vidner om, at det er en af de mest benyttede spillere i Young Boys-trøjen, som netop har forlænget sin kontrakt. 22-årige Christoffer Petersen ser frem til endnu flere kampe i den hvide trøje.

– Jeg er glad for at forlænge her i Young Boys, da det er et mega fedt og spændende koncept, jeg gerne fortsat vil være en del af. Vi har udviklet os meget de seneste år, og er i gang med en fed rejse, som jeg ser frem til at give mit bidrag til fremadrettet og se, hvor langt vi kan nå, fortæller Petersen.

Det har primært været på venstrebacken, at den tidligere Randers FC-spiller har huseret i sin tid for Young Boys. Før det er det også blevet til 23 U-landskampe for U16 og U17-landsholdet for Petersen, som kan se frem til at spille en betydningsfuld rolle for holdet i fremtiden.

– Chris bliver en af de vigtige kulturbærer i klubben. Han har allerede nu en del erfaring, som vi håber han kan være med til at dele ud af. Og så skal vi selvfølgelig også se, om vi sammen kan få bygget endnu mere på Chris’ udvikling, så han kan tage steppet op til en bedre række i fremtiden, fortæller direktør i Young Boys, Holger Kristiansen.

Også udviklingen udenfor banen glæder direktør i Young Business, Frederik Jørgensen, som er godt tilfreds med at kunne beholde Christoffer Petersen i firmaet.

– Christoffer har i sin tid hos os været en væsentlig bidragsyder til både kultur og tilgangen af nye kunder. Derfor glæder det mig selvfølgelig, at vi fortsat har fornøjelsen af Christoffer – og jeg er sikker på, at han tager yderligere skridt i sin udvikling over den næste periode.

Christoffer Petersen har scoret et enkelt mål i denne sæson. Du kan se frisparksscoringen her.