Young Boys led nederlag efter fin indsats mod Hobro IK

I lange perioder spillede Young Boys FD lige op med førstedivisionsholdet, og var endda kortvarigt foran i kampen.

Der var fornemt besøg på JYSK park i dag, da NordicBet Liga-holdet Hobro IK kiggede forbi til en træningskamp.

En stor opgave for det unge mandskab, som dog klarede sig ganske fornemt kampen igennem. Første halvleg endte 0-0 efter 45 minutter, hvor Young Boys kom frem til de største chancer.

Efter 60 minutter skiftede Young Boys ud og satte friske kræfter ind. Det gav straks pote i offensiven, hvor Thomas Bejder blev sendt i dybden. Kantspilleren trak ind i banen og sendte en perfekt aflevering over i den modsatte side, hvor også indskiftede Mads Zaar stod helt fri og kunne trille bolden i mål. Et topklasse angreb som fik smilet frem på cheftræner Thomas Loft.

Det stivnede dog 30 sekunder efter, da en kommunikationsfejl i de bagerste geledder forærede Hobro et mål. Udligningen blev fulgt op af et godt Hobro pres, som i sidste ende også udløste en scoring til gæsterne efter en defensiv fejl. Det endte 2-1 til Hobro IK.

Nedenfor kan du høre, hvad cheftræner Thomas Loft havde at sige til kampen.

Næste opgave for Young Boys er en hjemmekamp mod Middelfart på lørdag kl. 13.30.