Young Boys FD henter midtbanetalent i SIF

Den 19-årige Jeppe Kilden Grøn skal fremover tørne ud for Young Boys FD. Det bliver med en forstærkning på midtbanen, at Young Boys FD går ind i et spændende forår med. Den 19-årige Jeppe Kilden Grøn skrev i dag under på en kontrakt med klubben, som gælder fra det nye år.

Jeppe Kilden Grøn kommer fra Ry, og har en fortid som ungdomsspiller i SIF, hvor han har fået sin fodboldmæssige opvækst. I det seneste halve år har han prøvet kræfter med seniorfodbold i Aarhus Fremad på et lejeophold, men skifter altså nu på en permanent aftale til Young Boys FD. Midtbanespilleren er noteret for en enkelt førsteholdskamp for SIF.

– Først og fremmest hele konceptet med unge spillere, det var noget som tiltalte mig rigtig meget. Og så en stor træningsmængde, som minder meget om det, jeg kommer fra, og som jeg befinder mig godt i. Og så også det med, at man får noget på arbejdsdelen, så man bliver udviklet der, det synes jeg er rigtig fedt, fortæller Jeppe Kilden Grøn.

Hos Young Boys FD er der også stor tilfredshed med at have sikret en spiller, der kan være med til at styrke stabiliteten på midtbanen.

– Jeppe ser vi som en dygtig 6’er, som vi faktisk har fulgt intensivt det seneste år. Vi forsøgte allerede at få ham i sidste transfer-vindue – og er derfor naturligvis glade for at det lykkes nu, fortæller fodbolddirektør, Holger Kristiansen.

Perfekt til spillestilen og til business

Med Jeppe Kilden Grøn har Young Boys FD sikret sig en spiller, som gerne fremover skal være med til at sætte sit præg på opbygningen af spillet på holdet.

– På sigt er vi sikre på, at Jeppe vil kunne hjælpe os med at få spillet og drevet bolden hurtigere igennem kæderne i banens længderetning, således at vi hurtigt kan blive målfarlige. Dermed er vi sikre på at Jeppe passer perfekt til vores spillestil, fortæller Holger Kristiansen.

Som en del af konceptet omkring Young Boys FD, så bliver Jeppe Kilden Grøn også ansat i Young Business. Her bliver han den 16. spiller i truppen, som også har arbejde i Young Business.

– Efter vores samtaler med Jeppe er jeg overbevist om at han bliver en gevinst for Young Business. Jeppe matcher med de værdier vi har og bringer en stor portion nysgerrighed og ærgerrighed til bordet – hvilket er forudsætningerne for at vi i fællesskab lykkedes, fortæller direktør i Young Business, Frederik Jørgensen.

Jeppe starter op i Young Business d. 2. januar, mens det gør løs i Young Boys dagen efter.