Mads Zaar på bolden i 1. halvleg. 10 minutter før tid scorede han sejrsmålet i en vigtig sejr i Vanløse.

Endnu engang spillede vi en tæt og intens kamp i Vanløse. Men denne gang var fru Fortuna på vores side, og vi red stormen – og hele syv tillægsminutter – af. Mads Zaar matchvinder i en dejlig 1-0.

Næstsidste kamp i grundspillet begyndte lidt nervøst – kampens betydning var stor for begge mandskaber.

Det var dog Young Boys der efter 10-12 minutter først fandt sit spil, og den første mulighed kom efter 17 minutter. Ryberg fandt Rytter der spillede Zaar indenom. Zaar til baglinjen – og cut-back til Stefan, der dog ikke helt fik ram på kuglen. På det tidspunkt var den stærke angriber allerede blevet småskadet – og fem minutter senere måtte Stefan lade sig udskifte med brandvarme Yunus Akbayir.

Kort efter fik Vanløse sin første større mulighed da de bryder igennem vor venstre side. Heldigvis sparker Vanløse-spilleren midt for mål ved siden af opstanderen.

Vanløse truede mest vores mål ved lange indkast – mens det var tydeligt at vi var bedre på bolden. Vi fik dog ikke genereret nok målchancer – og måtte gå til pause med 0-0.

2. halvleg var ikke gammel da Andreas Bonnen desværre vred om på anklen. Det så bestemt ikke godt ud – og vor stærke midtstopper der ellers var i god rytme må formentlig sætte sig udenfor linjerne de kommende uger. God bedring, Bonnén.
Rytter gik i midterforsvaret og Malthe Wallin kom ind på midtbanen.

Vanløse havde i denne periode det fysiske overtag, og de fik lov til at gå lige til stregen. Og ofte over også. Det betød en mere åben og rodet 2. halvleg. Vi havde et par gode muligheder. Først manglede Zaar og Yunus lige de sidste 10 gram efter 55 minutter. Efter 62 minutter fyrede kaptajn Klein af fra distancen – og den var ikke langt fra. Og den tredje chance kom til Yderholm efter 70 minutter. Topscoreren blev sat op af Yunus – men fik desværre ikke trykket af.

Derefter havde vi en mindre god periode, hvor vi lod os trykke ned. Her ramte Vanløse trekants-sammenføjningen, og vi var noget shaky i vor defensive struktur. Men bedst som man troede at vi skulle tage til takke med 1 point – så dukkede Mads Zaar op. Som i sidste uge trykkede Jonas Yderholm så hårdt af, at keeperen ikke kunne holde bolden – og denne gang var det så Zaar der efter 86 minutter dukkede op og sendte bolden i mål. 1-0 til Boys.

Der skulle dog både heroisk forsvars-spil, et par gode aktioner af Sebastian Bille – og held – til at ride stormen af, for dommeren havde fundet hele 7 tillægsminutter. Men drengene holdt skansen – og vi tog en utrolig vigtig sejr.

Som resultaterne artede sig i 3. division kan vi nu selv afgøre vor skæbne. Vinder vi over Lyseng i Buret på lørdag – så er vi i oprykningsspillet.

Vanløse Young Boys FD 0-1 (0-0)
0-1 Mads Zaar, 86

Young Boys:
Sebastian Wille, Emil Dissing, Alexander Klein, Mikkel Rytter, Andreas Bonnen (Malthe Wallin (Frederik Nedergaard)), Theo Hoffmeyer, Jeppe Grøn, Simon Ryberg (Andreas Nybro), Mads Zaar, Stefan Stojilkovic (Yunus Akbayir (Anes Travljanin), Jonas Yderholm