Da Divisionsforeningens Peter Ebbesen trak Vendsyssel op af bowlen var den store kamp en realitet

Den største kamp so far?

Torsdagens pokalkamp mod Nordicbet Liga-mandskabet Vendsyssel bliver vor største kamp siden vi rykkede op, og blev til Young Boys FD.

Men selvom det er den største kamp, siden vi blev til Young Boys, så husker vi alle kampen mod Viborg FF for seks år siden. Vi havde lige vundet JS2 og Viborg FF var lige rykket ud af Superligaen. Vi havde Lars Dahl ved roret mens Steffen Højer netop havde sat sig i Viborgs varme sæde efter at Johnny Mølby var blevet fyret.

Vi kom bagud 1-0 i første halvleg – men åd os langsomt ind i opgøret og med ti minutter tilbage scorede Casper Røjkjær et fantastisk mål til 1-1. Kort før tid havde Jannik Mehlsen endda en friløber, som han lobbede lige ved siden af målet. I overtiden løb vi tør for kræfter og Fodsportsforeningens fuldtidsprofessionelle Superliga-nedrykkere løb med sejren efter 120 minutters pokal-fight.

En tur ned af memory lane viser følgende start-opstilling for KFUM:

Kampen var Patrick ‘Tordenstøvle’ Bang’s debut for KFUM. Udover Bang havde vi endnu en ex-VFFer i holdet – nemlig Christopher Poulsen. Mathias Lindegaard (nu Lyseng) vikarierede på venstre back for Mads Andersen, og på højrekanten havde vi Ruben Møller Nielsen (Richardos barnebarn og Tommy Møller Nielsens søn).
Ind fra bænken – til pokalturneringens hurtigste gule kort (23 sekunder) – kom Simon Tøffe Damgaard.

Leo Christensen og Anders Frost var hhv. speaker og fotograf – selvom kampen blev spillet på bane 13 (White Heart Lane).

En magisk dag – som nær var endt i en af historiens store pokal-overraskelser.
Helt så stor en overraskelse vil en sejr over Vendsyssel ikke være – men på mange måder ligner kampen KFUMs VFF-kamp. I hvert fald er dette vores største kamp til dato.

Kom og støt drengene på Jysk Park på torsdag! Kickoff: Klokken 18.00.