Der var officiel Young Boys debut til Sebastian Wille, og den unge keeper fik en god een af slagsen. Specielt refleks-redningen efter 15 minutter var imponerende.

Endnu engang spillede drengene en god kamp mod et af rækkens bedste hold. Desværre udlignede Frem i den 85. minut den føring som Yunus Akbayir skaffede kort inden pausen.

Frem startede kampen lige-på-og-hårdt, og topholdet lagde et pres på det unge Young Boys mandskab straks fra start. Men vi kom hurtigt meget bedre med.

Efter et lille kvarter mister Klein bolden – men vor hurtige midterstopper løber selv friløberen op. Det blev dog indledningen til fem nye minutter med pres fra Valby-mandskabet. Efter fire hjørnespark stort set i træk bliver bolden sendt ind til en helt fri Frem-spiller, som header fra 5-6 meters afstand. Men en fantom-redning fra Young Boys’ debuterende målmand, Sebastian Wille, sørgede for at der stadig stod 0-0 på måltavlen.
Wille, som Young Boys har fået fra OB, stod en i øvrigt en flot debut-kamp.

Men fra midt i første halvleg fik Young Boys for alvor godt fat. Yunus Akbayir der for første gang startede inde, havde et par gode gennembrud i højre side – desværre fandt indlæggene ikke ikke helt Stefan Stojilkovic ved den forreste stolpe. Stefan fik dog 4 minutter før pause en god hovedstøds-mulighed, som desværre gik lige over.
Men det var alt sammen kun advarsler til Valby-mandskabet, for da Jonas Yderholm blev fældet lige uden for feltet slog vi til. Yderholm sparkede selv – hårdt og fladt – og Frem-keeperen kunne ikke holde bolden, som sprang ud til Yunus Akbayir – og så stod der 1-0 til Young Boys.

Yunus Akbayir kronede dermed en flot og energisk 1. halvleg med sit andet 3. divisionsmål. Yunus blev også senere Grauballe Bryghus’ Man of the Match.

2. halvleg forløb ganske fornuftigt med Young Boys-briller. Vores defensiv formåede at holde Frem fra de store chancer, og i stedet havde vi minimum tre muligheder der på en god dag havde doblet vor føring.

Først blev Jonas Yderholm fældet lige uden for feltet – men denne gang blev Jonas’ frispark fistet over mål af Frem-keeperen, og midtvejs i halvlegen havde Alexander Klein en kæmpe hovedstødschance. Klein fik ikke ram på bolden – men det gjorde Fremspilleren bag ved – og han havde nær sendt bolden i eget net. Den 2-0 føring der lå og lurede kunne også ha’ kommet to minutter senere da Yunus og Jonas begge blev sendt afsted af Ryberg … begge kunne ha’ taget ‘friløberen’. Det blev Yunus – og desværre fik målmanden handsken på.

Udligningen kom efter 85 minutter. En høj bold i feltet blev desværre vundet af den høje Frem-angriber der headede en assist ned til en udligning. Før dette havde Frems stort set eneste mulighed i 2. halvleg været et langskud på overliggeren.

Så alt-i-alt var det en ærgerlig fornemmelse. Men drengene spillede en fin kamp – og vi har rigtig meget godt at tage med fra kampen.

Young Boys FD – Boldklubben Frem 1-1 (1-0)
1-0 Yunus Akbayir, 44.

Young Boys:
Sebastian Wille, Emil Dissing, Alexander Klein, Mikkel Rytter (63., Simon Ryberg), Andreas Bonnen, Theo Hoffmeyer, Jeppe Grøn, Andreas Nybroe (89. Malthe Wallin), Yunus Akbayir (71., Anes Travljanin), Stefan Stojilkovic (63., Mads Zaar), Jonas Yderholm (89. Lasse Kaihøj)