Uafgjort i Tårnby efter brændt straffe

Young Boys måtte nøjes med det ene point efter tam affære på et svært underlag.

Lad os bare sige det, som det er. Der var ikke meget der fungerede denne lørdag eftermiddag. Livestreamen fra Amager kom aldrig op og stå, hvilket betød at kampen i AB Tårnby blev en eksklusiv affære for de godt 50 fremmødte tilskuere, som blev vidner til en kamp til glemmebogen.

Young Boys havde dog chancen for at få de tre point med hjem i bussen til Silkeborg, men ellers så pålidelige Peter Nemec misbrugte et straffespark i 1. halvleg. Young Boys-topscoren sparkede med for lidt pondus, og kom dermed ikke på tavlen for fjerde gang i sæsonen mod AB Tårnby.

Simon Damgaard, Tobias Nielsen og Mathias Laursen blev sendt på banen i løbet af anden halvleg, men heller ikke de kunne ændre billedet af en fodboldkamp, som ikke vil gå over i historien. Hjemmeholdet holdt fin stand i løbet af anden halvleg, hvor de indkasserede seks gule kort. Underlaget på Vestamager Idrætsanlæg gjorde det heller ikke nemmere for de to hold at få gang i spillet, og så var det måske meget naturligt, at kampen endte 0-0.

Vi er garanteret et godt underlag i næste weekend, når vi hjemme på kunstgræsset på JYSK park tager imod Dalum. Kampen spilles søndag d. 4/6 kl. 14.00.

Kampen i tal:

7. runde af kvalifikationsspillet, 3. Division, 27/5-2023 kl. 14.00, Holstebro

AB Tårnby – Young Boys FD 0-0