Tre ‘rigtige’ Young Boys-drenge fokuserer på uddannelsen

Tre af de mest trofaste Young Boys-spillere starter på uddannelse efter sommerferien og takker dermed af i klubben for denne omgang.

Det er både med en smule vemod, men også med en portion glæde at vi i weekenden sagde farvel til Thomas Bejder, Peter Nemec og Joakim Grosen. Alle tre spillere har været med helt tilbage fra dengang det hed Silkeborg KFUM og indtil nu, og alle tre skal nu begynde på et nyt kapitel af deres liv.

– Min tid i først KFUM og dernæst Young Boys har været utroligt god og nogle år, som jeg er rigtig glade for. Det har været fedt at prøve sig af på et niveau, som jeg egentlig havde afskrevet for længst, og yderligere været en del af et hold og en klub i rivende udvikling. Jeg er sikker på, at Young Boys nok skal finde sit fodfæste i divisionerne og blive et hold, der er værd at følge fremover – jeg kommer i hvertfald til at sidde og heppe med på tribunen så meget jeg kan, fortæller 24-årige Thomas Bejder, som igennem jobbet i Young Business har fundet ud af, at han gerne vil læse til journalist.

– Jeg har haft min hverdag på Ballevej sammen med størstedelen af truppen, hvor jeg har haft mulighed for at prøve kræfter med journalistfaget, hvilket har været utroligt spændende og lærerigt. Det har givet mig god erfaring og viden, jeg kan bruge og udnytte, hvis jeg er så heldig at komme ind på Journalisthøjskolen efter sommer, lyder det fra Bejder.

Sluttede på toppen

For Peter Nemec har det længe stået klart, at han gerne vil læse til fysioterapeut. Det kommer dog oveni i en sæson, hvor Nemec for alvor har vist sit store potentiale og med 14 mål fik markeret sig som den dygtige angriber, han er. Nu vil tiden vise, om studielivet kan hænge sammen med en karriere som fodboldspiller. Vi håber i hvert fald ikke, at det er det sidste vi har set til Nemec i divisionerne (enten hos os eller en anden klub).

Også Joakim Grosen skal i gang med studierne, hvor midtbanespilleren søger ind på HA uddannelsen i Århus. Grosen sluttede sin tid i Young Boys med at være en af banens bedste i sejren over Lyseng i weekenden, så det er ikke for meget at sige, at Grosen sluttede på toppen.

Vi vil gerne sige tusind tak for oplevelserne og indsatsen til de tre spillere, og derudover ønske dem alt mulig held og lykke med studierne.