Tre på stribe! Young Boys vinder vigtig udekamp mod Dalum IF

Holdet har nu kæmpet sig ind i top 6 efter en flot start på foråret.

For tredje weekend i træk kunne cheftræner Thomas Loft og Young Boys FD-mandskabet trække sig sejrsrigt ud af en kamp, da holdet her til eftermiddag besejrede Dalum IF med 3-1.

Dermed har holdet taget et stort skridt i kampen for at nå top 6, inden grundspillet afsluttes og rækken deles over om to kampe.

Det var Rasmus Lysdal som satte holdet i gang med en scoring til 1-0 efter 29 minutter. Oplægget stod Henrik Hykkelbjerg for. I resten af de første 45 minutter kom ingen af holdene frem til de helt store chancer.

Mads Zaar blev sendt på banen til anden halvlegs start, og han og holdkammeraterne kunne blot se til, mens Dalum fik udnyttet en dødbold fire minutter inde i anden halvleg. Det blev dog ved udligningen, som heldigvis ikke påvirkede angrebsiveren hos Young Boys. 

Kvalitet fra bænken

I stedet fik vi endnu engang bevist, at der både er kvalitet og farlighed hos indskifterne. Ligesom i de forrige kampe i dette forår, så fik de igen en afgørende rolle.

Efter 69 minutter fandt indskiftede Mads Zaar nemlig Henrik Hykkelbjerg, som med et fornemt træk ind i feltet kom i en helt fri position, som han udnyttede til at sende Young Boys foran 2-1. Et godt mål fra en af kampens bedste.

Otte minutter senere var det så indskiftede Mikkel Eriksen, som udnyttede en fin assist fra Rasmus Lysdal til at lukke og slukke kampen med scoringen til 3-1. En vigtig sejr for Young Boys som i tabellen passerer netop Dalum, og dermed ligger på sjettepladsen i 3. division inden de to sidste kampe i grundspillet.

Kampfakta:

Dalum – Young Boys FD (0-1) 1-3

29′ 0-1 Rasmus Lysdal

50′ 1-1 Rasmus Nyborg Schmidt

70′ 1-2 Henrik Hykkelbjerg

77′ 1-3 Mikkel Eriksen