Tre på stribe for Young Boys og Nemec

Det blev til en 3-1 sejr til Young Boys, da holdet hjemme her til eftermiddag mødte AB Tårnby.

For tredje gang i denne sæson blev det til en sejr over AB Tårnby, og for tredje gang var Peter Nemec blandt målscorerne, da de to hold mødtes i et herligt forårsvejr på JYSK park.

Kampen var ikke mere end 57-58 sekunder gammel før ”YMCA” for første gang kunne gjalde udover anlægget på JYSK park. Med en fornem aflevering fandt Peter Nemec en fremadstormende Bo Balder Berg, som forholdsvist nemt kunne sætte sæsonens første fuldtræffer ind. Jublen varede dog kort. Alt for kort. Bare minuttet efter satte AB Tårnby udligningen ind. Det skete på et straffespark begået af Alexander Klein, som ifølge kampens dommer puffede en AB Tårnby-spiller for hårdt i ryggen.

Publikum havde knap nok nået at sætte sig ned, og så stod der 1-1 på tavlen.

Gæsterne fra AB Tårnby kæmper en hård kamp i bunden af kvalifikationsspillet for overlevelse i denne sæson, og de var helt sikkert glade for at få svaret igen med det samme. Young Boys har tidligere i denne sæson vundet 3-1 og 5-0 over holdet fra Amager.

Der blev dog ikke scoret flere mål i første halvleg selvom både Mikkel Eriksen, Bo Berg og Mads Zaar havde store chancer. Specielt Mads Zaar kunne græmme sig i det 40. minut over at misse en oplagt mulighed.

Nemec på spil igen

Young Boys-angriberen Peter Nemec har på det seneste haft gang i en solid målstime med fire mål i de sidste to kampe. Samme antal mål har Nemec også scoret mod AB Tårnby tidligere i sæsonen, så det var kun passende at Nemec kom på tavlen i opgøret.

Efter 53 minutter stod angriberen pludselig fri i feltet, og herfra tøvede Young Boys-topscoren ikke med at smække bolden i kassen til en 2-1 føring. Det var Nemecs 12. mål i sæsonen og det femte mod AB Tårnby fordelt på tre kampe.

Gæsterne havde en enkelt rigtig stor mulighed for at svare tilbage i anden halvleg, men brændte en friløber efter en times spil.

Derfor kunne indskiftede Tobias Kannegaard Nielsen lukke og slukke kampen med et glimrende mål efter 85 minutter. Angriberen afdriblede selv et par Tårnby-spillere og huggede bolden sikkert i kassen. En flot aktion af det unge talent, som kom på tavlen for anden gang i sæsonen.

Det sluttede 3-1 til Young Boys, som også kunne glæde sig over minutter i benene til Thomas Bejder, som fik sin forårsdebut efter han blev skadet kort inden forårssæsonen startede.

Kampen i tal:

Young Boys FD – AB Tårnby 3-1

2’ 1-0 Bo Balder Berg

4’ 1-1 Lucas Rejnhold Steen

53’ 2-1 Peter Nemec

85’ 3-1 Tobias Kannegaard Nielsen