To unge keepere kæmper om pladsen

Young Boys siger velkommen til Asger Svendsen, som kommer fra AGFs U19 Liga mandskab. Det bliver ham og Magnus Dalsgaard der skal kæmpe om spilleminutterne mellem stængerne for Young Boys.

Også på målmandspladsen er der ungt blod hos Young Boys. Den nye målmandsduo for den kommende 3. Division er hermed sikret. Den første er Magnus Dalsgaard som har været i klubben siden sommeren 2020, hvor han ankom fra Silkeborg IF U-19.

Og så har vi hentet den ligeledes talentfulde målmand Asger Svendsen i AGF. Den unge 19-årige skal for første gang prøve kræfter med seniorfodbold, efter at have vist lovende takter hos de hviie fra Aarhus.

”Vi råder med Asger og Magnus over to talentfulde keepere”, udtaler cheftræner Thomas Loft, ”og hvor det er tydeligt, at begge målmænd er utroligt godt skolet fra deres tid i henholdsvis AGF og SIF. I Asger har vi hentet en målmand som er meget reaktionsstærk på stregen, som også er skarp med sine fødder samt god til at kommunikere med sit forsvar også.”

Både Asger og Magnus besidder gode målmandskompetencer, men de har også nogle udviklingsområder mht. at komme mere ud i feltet og være en større del af vores opbygningsspil.

Der skal samtidig lyde en stor tak til Morten Bisgaard, der spillede en stor rolle i vor oprykning til 3. division. Morten, der har et stort shipping-job, har valgt ikke at tage turen med os op i 3. division – så nu satser vi på de helt unge keepere.

 

Morten Bisgaard i aktion for KFUM