Vor dygtige træner i Tanzania, Jackson Tunda, har netop færdiggjort sit B-licens kursus under CAF (Afrikas svar på UEFA)

Vor træner på akademiet i Tanzania, Jackson Tunda, har netop været i Tanga for at færdiggøre sit B-licens træner-kursus.
B-kurset svarer nogenlunde til et B-træner kursus hos DBU, og i Tanzania/Afrika er der også et A-kursus, som vil være det næste step, uddannelsesmæssigt, for Jackson.

Til daglig har 25-årige Jackson ansvaret for træningen af vore 14 drenge på akademiet. Han er dog stærkt supervised af både os fra Danmark, og af en A-licens træner (Alfred Itaeli), som besøger akademiet een gang i ugen.
Vi havde de første 3 måneder også en ung talentfuld dansk træner i Tanzania – og kombinationen af en ung træner fra Tanzania og een fra Danmark virkede rigtig godt.

Så har har du en træner i maven – og meget gerne med B- eller C-kursus herhjemmefra – og har du lyst til et eventyr … så kan du måske blive den ene af to trænere på vort akademi i Tanzania. Send en mail til Holger Kristiansen (hk@youngboys.dk) hvis du vil vide mere. Du kan også se mere om akademiet på 2chancer.dk eller på instagram.com/youngboysacademy.com.

Jackson her med drengene (fra venstre) Eliphas, Zulkifli, Jensen, Mussa og David

Nyheden er sponseret af