Solid indsats sikrer Young Boys tre uhyre vigtige point

Nu kan overlevelsen sikres på lørdag mod Herlev.

Gyserafslutningen på kvalifikationsspillet fortsætter, efter både Young Boys FD og Karslunde sikrede sig tre point i deres respektive kampe.

For Young Boys blev det til en 2-1 sejr på udebane mod rækkens førerhold, Vanløse. Sejren kom i hus efter en særdeles koncentreret indsats, hvor holdet sørgede for at tillade meget få chancer imod.

I stedet slog Henrik Hykkelbjerg til i den anden ende. Efter 21 minutter fandt kreatøren plads i defensiven hos Vanløse og sparkede bolden i kassen lige udenfor feltet.

Kort tid efter troede alle på Vanløse Idrætspark, at Young Boys var kommet på 2-0. Men scoringen blev annulleret af linjevogteren. Til sidst i første halvleg hev Morten Bisgaard en fin redning frem og sørgede dermed for en 1-0 føring ved pausen.

Drama til sidst

Kampbilledet fra første halvleg fortsatte efter pausen. Young Boys var i fin kontrol, men ingen af holdene spillede sig for alvor frem til chancer. Det skulle dog ændre sig til allersidst.

Først var det Sune Balle som for sjette gang i sæsonen dukkede op på det helt rigtige sted i forbindelse med en dødbold. Med tre minutter igen troede de fleste sikkert, at spændingen var væk, men så svarede Vanløse igen med at reducere efter et hjørnespark. Og i overtiden blev det flere gange farligt i feltet, men heldigvis red Young Boys stormen af og sikrede sig tre point, som viste sig meget værdifulde, idet tredjepladsen i gruppen Karlslunde IF vandt med hele 10-0 over Herlev.

Der er dermed stadig fire point ned til nedrykningen med to kampe tilbage. Vi møder Herlev på lørdag på opvisningsbanen ved KFUM’s klubhus. Her vil en sejr sikre os en ny sæson i 3. division.

Kampen i tal:

  1. spillerunde – Kvalifikationsspil, 3. division – Vanløse Stadion, 29/5-2022, kl. 13.00

Vanløse – Young Boys FD 1-2 (0-1)

23’ 0-1 Henrik Hykkelbjerg

87’ 0-2 Sune Balle

89’ 1-2 Storm Jung