Thomas Loft efter fire kampe: Vi har kommet med det udtryk som vi gerne ville

Young Boys FDs cheftræner giver status efter en sæsonstart med godt spil men begrænset pointhøst. 

Vi er nu over tre uger inde i sæsonen i 3. division og alle hold, undtagen Karlslunde og Vanløse, har spillet fire kampe hver. For Young Boys’ vedkommende har det resulteret i 4 point af 12 mulige, hvilket godt kunne have set anderledes ud, hvis drengene havde været lidt mere kyniske foran mål, som cheftræner Loft kommer ind på i dette interview.

Young Boys resultater | 3. division 2021-2022

 • 1-3 mod Slagelse B&I (7 Aug)
 • 0-1 mod Vanløse IF (14 Aug)
 • 0-0 mod Dalum IF (18 Aug)
 • 2-1 mod IF Lyseng (21 Aug)

  ”Jeg synes vores spil har været godt indtil videre, vi havde dog en kamp mod Slagelse, hvor vi lige skulle i gang. Men vi har egentlig gjort det vi som vi gerne ville. Vi har presset vores modstandere aggressivt og højt på banen, vi har spillet fremadrettet og vi har arbejdet med at få lidt flere pasninger ind i vores spil, udtaler Thomas Loft.

  I lørdags fik Young Boys deres første sejr indtil videre i sæsonen, da drengene i hvidt slog Lyseng 2-1 efter en god fight fra holdet, hvor de formåede at komme tilbage efter at have indkasseret et hurtigt mål.

  ”Sejren mod Lyseng betyder rigtig meget – Det vigtigste er helt sikkert at vinde. Vi ved også, at med gode præstationer så kommer de gode resultater også”

  Den næste udfordring for Young Boys bliver mod rækkens tophold fra FC Roskilde, når holdet drager mod domkirkebyen på lørdag d. 28. Du kan høre Thomas Loft komme med sit syn på den kommende kamp og sæsonen indtil videre i interviewet herunder.