Spillere før Lyseng: Vi er bedre end dem

Joakim Grosen og Alexander Klein er enige om at Young Boys er favoritter imod Lyseng. Derudover skal de tilbage til at være det bolddominerende hold, efter to fighterindsatser i træk.

Efter søndagens kamp mod FA 2000, og forrige uges nederlag mod Middelfart, som begge blev fighterindsatser fra Young Boys, ser to af truppens spillere frem til igen at møde en modstander, hvor holdet vil være det mest boldbesiddende mandskab.

– Vi kommer til at have bolden igen i mod Lyseng. Det har vi ikke lykkes med i de sidste to kampe, men med den måde Lyseng spiller på, så kommer vi tilbage på bolden, lyder det fra Joakim Grosen inden udekampen på lørdag.

Young Boys er favoritter

Han mener desuden, der er en favoritværdighed at leve op til

– Det plejer at være nogle tætte kampe, vi har haft mod dem, både i sidste sæson, men også i Danmarksserien. Men vi ligger bedre i tabellen nu, og vi har et bedre hold end dem, fortæller midtbanedynamoen.

Forsvarsspilleren Alexander Klein, er enig i, at Young Boys er favoritter

– De spiller en lidt kedelig form for fodbold, og det passer meget godt til den slags fodbold vi gerne vil spille. De vil ofte meget gerne forsøge sig med indlæg, men dem bør vi kunne neutralisere, lyder vurderingen fra stopperen, som i de to seneste kampe har været brugt på backpositionerne.

De fremhæver dog begge to Lyseng-angriberen, Anders Fæster, som en potentiel trussel i feltet. Dog er de enige om, at Young Boys-forsvaret bør kunne håndtere de indlæg Lyseng plejer at komme med.

Kampen mod Lyseng bliver spillet på lørdag kl. 13.00 på Lyseng Idrætspark.