Sol, sommer og seks kasser

Young Boys havde inviteret alle KFUMs ungdomsspillere til kamp på Jysk Park, og det blev en dag med masser af sol – og seks Young Boys-kasser.

Dalum har ikke haft en let sæson. Sæsonen var kun lige gået igang da det der svarede til to hele hold forlod den fynske klub efter intern uro. Det har betydet at det næsten har været deres U19 hold der har skullet spille sæsonen. De er blevet bedre … men det må ha’ været en hård sæson, og selvom de startede kampen på Jysk Park okay – så måtte Dalum-keeperen alligevel hente bolden ud af målet for 100. gang i sæsonen – da Mathias Laursen efter 26. minutter gjorde det til 1-0.

To minutter senere gjorde nye fine kombinationer at Jonas Yderholm kunne fordoble Young Boys-føringen, og var kampen startet lidt sløvt, så kom der endelig lidt fart over hjemmeholdets offensive kombinationer.

5 minutter før pausen fik Young Boys et straffe da Dalum-spilleren Mathias Schilling svingede albuen i det kriminelle felt – og fik marchordre. Vi har mildt sagt bøvlet lidt med vore straffe her i foråret – men Anes Travljanin scorede – cool-as-you-like – sikkert til 3-0. Anes spillede en fin kamp og burde allerede i første halvleg have gjort det til 4-0, men Dalum-keeperen reddede flot.

Kæmpe dominans

Young Boys kom flyvende ud til 2. halvleg, som kun var tre minutter gammel da Tobias Kannegaard kunne sætte indersiden på – og score på Anes Travljanins fine indlæg fra højre side.

Det blev også hurtigt 5-0, da Jonas Yderholm sendte sin signatur-scoring i kassen: Et par hurtige træk fra venstre side ind mod midten – og så et hurtigt aftræk: Mål.

Thomas Loft skiftede fem spillere i anden halvleg – men Young Boys bevarede den totale dominans, og vi kunne let have lavet en del flere mål. Topscorer Peter Nemec fik dog lov til at slutte målfesten af med et fladt spark med venstre fod.

Selvfølgelig var det en lidt billig baggrund – men det var Young Boys FD’s største sejr som divisions-hold, og spillerne fejrede sejren med de unge KFUM-ungdomsspillere.

En god dag på Jysk Park, som vi skal prøve at gentage allerede om en uge, hvor vi spiller sæsonens sidste hjemmekamp søndag kl. 14 – mod Svendborg-Oure.

Young Boys FD – Dalum 6-0 (3-0)

1-0 Mathias Glud Laursen (26)
2-0 Jonas Yderholm (28)
3-0 Anes Travljanin, straffe (40)
4-0 Tobias Kannegaard (48)
5-0 Jonas Yderholm (52)
6-0 Peter Nemec (92)