Slagelse venter i sæsonåbneren i 3. Division

Young Boys sparker sæsonen i gang på lørdag, når drengene gæster Harboe Arena i Slagelse.

Efter en god opstart hvor truppen er blevet spillet sammen, så er Young Boys nu for første gang klar til at prøve kræfter med 3. Division. Vi starter ud mod nedrykkerne fra 2. Division fra Slagelse B&I, hvor vi skal prøve at forsætte vores gode form efter to gode test-sejre i streg. Kampen bliver spillet kl. 15.00 denne lørdag.

Slagelse spillede som sagt i 2. Division i sidste sæson, og er et hold som råder over en stærk trup, hvor specielt den stærke midterforsvar Jean-Claude Bozga er et navn som stikker ud. Den tidligere Superliga-spiller og co. endte i sidste sæson på en 8. plads. Det vestsjællandske hold avancerede tidligere på ugen i Sydbank Pokalen, da de slog Tarup-Paarup 1-0.

Hen over sommeren har vi testet formen af tre gange mod henholdsvis Kolding IF, Odder og Marienlyst. Træningskampene gav en god indikator for niveauet for vor drenge og hvilket udtryk man kan forvente fra holdet, som endte ud med to sejre og et nederlag.

Young Boys FD’s træningskampe:

0-2 mod Kolding IF / 3-2 mod Odder / 3-1 mod Marienlyst

 

Du kan høre Young Boys cheftræner, Thomas Loft udtale sig om lørdagens kamp mod Slagelse og hans forventninger efter opstart, i videoen herunder.