Sådan! Young Boys klar til ny sæson i 3. divison

Young Boys sejrede 2-0 hjemme over Herlev i Buret.

Missionen var ganske klar for Young Boys FD, da holdet i ”Buret” tog imod rækkens bundprop fra Herlev IF. En sejr ville garantere holdet en ny sæson i 3. division, og med tre sejre på stribe over netop Herlev, så var alt lagt op til, at det skulle blive en festdag i solen ved KFUMs klubhus.

De første 25 minutter af kampen forløb uden de helt store chancer til nogle af holdene dog med et lille overtag til Young Boys. Men så begyndte hjemmeholdet at få arbejdet sig igennem Herlevs defensiv, og så kom chancerne.

29 minutter henne i kampen var det Jonas Yderholm, som fik hjemmeholdet tilskuere til at juble. Kantspilleren var trukket med ind i feltet og udnyttede et indlæg til at score til 1-0. En forløsende scoring som straks igangsatte et godt Young Boys pres. Joakim Grosen, Mads Zaar og Rasmus Lysdal kom alle frem til fine chancer, som godt kunne have givet mål.

Det kunne det til gengæld også i den anden ende, hvor Herlev til allersidst i første halvleg blev sådan rigtig farlige for første gang i kampen. Heldigvis blev afslutningen sendt forbi, og så kunne hjemmeholdet gå til pause foran 1-0.

En lang anden halvleg

Straks efter pausen fik Rasmus Lysdal igen en stor chance for at sende Young Boys på 2-0, men igen manglede skarpheden hos den ellers scoringsvante angriber.

Herefter fulgte en lang periode, hvor Young Boys var dominerede, men hvor de helt store chancer udeblev. Omvendt var Herlev aldrig rigtig farlige i løbet af anden halvleg, som bar præg af, at der var en masse på spil for hjemmeholdet.

Efter 88 minutter burde Mads Zaar have lukket og slukket kampen, men kantspilleren sparkede bolden langt over i en ellers fri position. Til sidst kom dog den ultimative forløsning, da Rasmus Lysdal fik scoret til kampens slutresultat 2-0. Dermed er Young Boys sikret endnu en sæson i 3. division!

Kampen i tal:

Young Boys FD – Herlev IF 2-0 (1-0)

29’ 1-0 Jonas Yderholm

92’ 2-0 Rasmus Lysdal