.

 

Praktisk info til Slaget om Silkeborg

Fanzonen åbner kl. 17.00, hvor der er masser af aktiviteter!

Så er det om få timer, at det historiske Silkeborg-derby bliver spillet. For første gang i historien skal to Silkeborg-hold mødes i en landsdækkende DBU-turnering. Vi glæder os!

Billetsalg:

Du kan købe din billet til kampen på boldbillet.dk.

Billetpriserne online:

Voksne (16 år+) 100 kr. + 5 kr. gebyr

Børn/Unge : 50 kr. + 5 kr. gebyr

Billetpriserne ved køb på kampdag foran JYSK park:

Voksne (16 år+) 110 kr. + 5 kr. gebyr

Børn: 60 kr. + 5 kr. gebyr

Praktisk info:

I udgangspunktet vil følgende sektioner på JYSK park blive åbnet:

Kristiansen Corner, Den Røde Tribune og Mascot Tribunen.

Indgangene 1, 2, 3 og 4 vil være åbne.

Din billet giver frit valg af sidde/ståplads til kampen. Det er derfor først til mølle-princippet i forhold hvilke pladser er ledige. Vi opfordrer selvfølgelig alle til at komme i god tid. Der vil være en mindre sektion på Mascot Tribunen, hvor Young Boys FD/Silkeborg KFUM-fans vil samle sig. Pladserne er markeret med bannere.

Der vil være adgang til JYSK park fra kl. 17.30.

Boderne på JYSK park vil være åbne i de tre sektioner.

Fanzone:

Fanzonen er placeret lige udenfor indgang 1 på JYSK park. Den åbner kl. 17:00 og fortsætter til ca. 10 minutter før kampstart kl. 18:30. Vi får besøg af disse boder:

Grauballe Bryghus & Silkeborg Bryghus:
Gør dig klar til kampen med en forfriskende øl eller sodavand fra Grauballe Bryghus & Silkeborg Bryghus. Lad os hæve glassene for vores hold!

La Casita:
Der er altid god stemning, når man spiser hos La Casita i Silkeborg, og nu sørger de for at hygge om os i fanzonen. Hvis sulten melder sig kan du sætte tænderne i mexicanske lækkerier: Majs tortilla chips med salsa eller guacamole og oksegryde med ris og brød.

Rema1000, Sejs:
Bliver du lidt lækkersulten, så kig forbi og nyd chokolade og snolder fra vores lækkerisponsor, Rema1000, Sejs.

Popcorn fra Bio Silkeborg:
Bio Silkeborg har forberedt de lækreste popcorn til dig. Ingen fodbold uden popcorn.

Merchandise bod:
Du kan selvfølgelig købe den nye Young Boys trøje, t-shirts, halstørklæde og cap i vores lille Young Boys merchandise bod.

NoWayBack:
Young Boys spiller og træner i tøj fra NoWayBack. Det er ærligt og ansvarligt sports- og fritids-tøj produceret af Superstainable, der har de bedste certificeringer for produktion af tøj i bæredygtige materialer. Du kan se tøjet fra NoWayBack i fanzonen og her.

Rabalder Bar:
Rabalder Bar som også er en trofast sponsor af klubben kigger også forbi, inden ’Slaget om Silkeborg’ sparkes i gang. Besøg Rabalder Bar-standen og deltag i deres spændende konkurrence, hvor du har chancen for at vinde fantastiske præmier. Reglerne vil blive forklaret på stedet. (+18)

Hede Rytmer:
Hede Rytmer er kampsponsor og selvfølgelig også til stede i fanzonen. Du kan teste din sportsviden og gætte resultatet af kampen og forhåbentlig vinde partoutbilletter til Hede Rytmer i Silkeborg næste sommer.

Hygge for de små:
Vi sætter lidt små lege op til de mindste, og de kan desuden udfolde deres kreativitet i tegneområdet. Måske en tegning af Young Boys pokalen?

Vi ønsker alle en rigtig god kamp!