20 drenge videre til ‘finalen’ i september

Young Boys Academy afholdte sammen med Future Stars Academy et indledende udtagelsesstævne til at komme ind på Young Boys Academy til januar. I ungdomsturneringen Pamoja Cup i Arusha deltog 72 glade tanzanske U12 drenge med håbet om at de kunne komme videre.

20 drenge kom videre, og de har nu booket billet til den store TryOut weekend (9./10. september) hvor ca. 50 drenge skal kæmpe om de første 18-20 pladser på vort akademi med start i januar 2024.

TryOut weekend i september

Lørdag den 9. september vil Young Boys Academy have ca. 50 10-11 årige drenge på banen i Arusha. Her vil vi, sammen med vor kommende trænere på akademiet, udvælge omkring 25-30 drenge, som alle inviteres til også at komme søndag den 10. september.

Om søndagen vil vi så lege forskellige teambuilding-lege med drengene, samt tjekke deres skole- og engelsk-kundskaber. For det er ligeså vigtigt at drengene har den rigtige karakter og personlige egenskaber. Vi ønsker at lave tanzanske rollemodeller ud af drengene – uanset om det sker på en fodboldbane i Europa, på universitetet i Dar es Salam, på college i USA – eller som business-man i Tanzania.

De – af de 25-30 tilbageværende – der får tilbuddet om at komme Young Boys Academy er dem vi tror bedst kan udnytte begge de to chancer de får: Fodbold & Uddannelse