Anes Travljanin triller bolden mellem benene på Svendborg-målmanden til 3-0. Foto: Peter Leth.

The Boys har fundet formen – og formlen – til sejr på det helt rigtige tidspunkt. En ny flot kamp i Buret resulterede i en overbevisende 3-0 sejr over Svendborg-Oure.

Det ser ud til at Alexander Fischer og drengene har fundet formlen til sejr her i nedrykningsspillet. I hvert fald var det tredje sejr i de seneste fire kampe – og helt specielt var det to flotte hjemme-sejre i Buret med kun en uges mellemrum.

Alligevel er vi kun lige over stregen – med to point ned til Vejgaard under stregen med fire kampe igen.

Kampen mod Svendborg-Oure blev domineret stort set fra start til slut. Der var naturligvis perioder i kampen, hvor fynboerne var mere på bolden, og hvor vi hvilede i defensiven. Specielt de sidste 10 minutter af 1. halvleg. Men farlige blev Svendborg-Oure aldrig.

Derimod fortsatte vore drenge det fine fremadrettede spil fra sidste uges sejr mod Lyseng, og der var ikke gået mere end 12 minutter før Yunus Akbayir havde bragt os på 1-0. Yunus modtog bolden på kanten af feltet og trak højre om forsvaret inden han fladt sendte den i mål ved forreste stang. Et nyt flot mål af Akbayir.

Yunus var også med i det andet mål som kom efter en halv times spil. Yunus stak nemlig Andreas dybt inde i straffesparksfeltet , hvor den energiske 8’er kom i et af sine karakteristiske løb. Nybro gik uden om Svendborg-keeperen, og fra en spids vinkel sendte han den i mål til 2-0.

Som nævnt havde Svendborg en del boldbesiddelse i første halvlegs sidste 10 minutter – men defensivt så vi solide ud. Blandt andet via en tilbagevendt Sune Balle, der langsomt kan være mere og mere med, og så en ‘nyopfunden’ spillende midtstopper i treback-kæden, Simon Ryberg. Tredje mand i kæden var Alexander Klein, der ellers fik tommelfingeren i gips efter sidste weekends uheld.

Man havde en god fornemmelse af kontrol i 2. halvleg, men helt sikker blev man først da Anes lidt over midtvejs i halvlegen gled fra sin oppasser og cool sendte bolden imellem benene på Svendborg-målmanden til en fortjent 3-0 føring.

Der var andre gode muligheder i 2. halvleg til flere mål. Mads Zaar havde således et godt hovedstødsforsøg, ligesom de to indskiftere Frederik Nedergaard og Jonas Yderholm også begge kunne ha’ scoret. Og så havde vi også skud en del over mål fra vore ellers så sikre fødder – Ali Farej og Anes Travljanin.

En ny dejlig dag i Buret med sol & sejr sluttede 3-0 – og vi rykkede dermed over stregen.
Men fokus bliver stadig nødt til at være placeret på næste kamp – som er ude mod Holstebro på fredag aften. Næste hjemmekamp er den 1. juni i Buret mod Vejgaard.

Young Boys FD – Svendborg-Oure 3-0 (2-0)
1-0 Yunus Akbayir (12)
2-0 Andreas Nybro (29)
3-0 Anes Travljanin (70)

Young Boys FD: Sebastian Wille, Alexander Klein, Sune Balle (Mikkel Rytter, 46), Simon Ryberg, Yunus Akbayir (Jonas Yderholm, 71), Ali Farej, Jeppe Grøn (Andreas Bonnen, 80), Andreas Nybro (Theo Hoffmeyer, 71), Emil Dissing, Mads Zaar, Anes Travljanin (Frederik Nedergaard, 84)

Kampreferatet er sponseret af: