Anes Travljanin har her lagt Anders Klynge bag sig … i morgen i Buret gælder det Svendborg-Oure. Anes – og resten af drengene – skal forsøge at slå fynboerne for anden gang på kun tre uger.

I den anden kamp mod Svendborg på kun tre uger, skal vi se om vi kan fortsætte de gode takter vi viste mod Lyseng. I kampen for at komme over nedryknings-stregen.

Vi har mødt Svendborg-Oure tre gange i denne sæson:

Helt tilbage i runde 2 den 13. august 2023 vandt vi 4-1 på Jysk Park, mens vi i grundspillet tabte det omvendte opgør 2-0 på en vindblæst, kold og udtjent kunststofbane i Svendborg i marts. Og; 27. april vandt vi så 2-0 på Høje Bøge Stadion i nedryknings-spillet.

Kampen skal nok blive se-værdig for Svendborg-Oure med deres karismatiske træner, Thune Holm i spidsen, er et af de få hold i divisionen, der ligesom os, gerne vil spille fodbold.

På skadesfronten er det kun Henrik Lindhard der på nuværende tidspunkt er dømt helt ude. Der er dog sidste tests af Stefan Stojilkovic, Andreas Nybro, Sune Balle, Yunus Akbayir og Alexander Klein. Klein slog sin tommelfinger i kampen mod Lyseng og har den pt. i skinne/gips.

KOM I BURET LØRDAG KL. 14.00 OG STØT DRENGENE
DER ER GRATIS ENTRE, KOLDE ØL OG VAND SAMT PØLSER PÅ GRILLEN.

Optakten er sponseret af: