Danske Spil vil kun give odds 5,20 på en sejr til Young Boys i ordinær tid.

Godt 20% chance for overraskelsen

YoungBoys.dk ringede til Danske Spils mand i spidsen for de danske pokal-odds, Jan Trier, for at høre mere om overvejelserne og sandsynlighederne bag oddsene.

Onsdag aften kan man få odds 5,20 på en Young Boys sejr efter 90 minutter, odds 4,30 på at kampen går i forlænget spilletid, og odds 1,48 på at Vendsyssel vinder i ordinær tid.
Med Young Boys’ chancer for at vinde efter forlænget spilletid og efter straffespark betyder disse odds, at Danske Spil vurderer at vi vil gå videre til 2. runde i ca. een ud af fem kampe på Jysk Park mod Vendsyssel.
Umiddelbart er det ‘noget større vinderchance’ end man lige skulle tro når man vurderer de to mandskaber.

Vi har spurgt Danske Spils Jan Trier om, hvordan det kan være.

“Der er tre ting der taler for Vendsyssel”, siger Trier. “For det første er Vendsyssel 3-4 uger længere fremme fordi de har startet sæsonen tidligere, for det andet har Young Boys en del nye unge der skal spilles ind, og for det tredje er der bare forskel på 1. og 3. division i kvalitet og fart”.

Men burde oddset på Vendsyssel så ikke være endnu mindre?

“Det er pokalfodbold, og i går så vi et godt eksempel på et hold der er to rækker dårligere placeret – men alligevel vinder – da B1908 slog FC Roskilde ud”, minder Trier om. “Og så er der jo både hjemmebane-fordelen og det faktum, at Young Boys formentlig glæder sig mere til kampen end Vendsyssel”.

Faktisk vil oddschefen for pokal-oddsene ikke udelukke, at hvis det torsdag kommer frem at Vendsyssel sparer nogle af deres vigtigste spillere frem mod søndagens Nordicbet liga-kamp mod Hobro, så kan oddset på Young Boys FD endda risikere at falde.

Spil på kampen hos Oddset her

Køb din billet til 50 kr. her