Andreas Nybro og Holger Kristiansen i underskrift af aftale

Nybro signer

Første sommer-signing for Young Boys FD blev ikke overraskende AGF-talentet Andreas Nybro.

Andreas Nybro nåede nemlig allerede at træne med Young Boys i afslutningen af sidste sæson, hvor han også deltog i en test-kamp mod SIFs U19-mandskab. Ovenikøbet som målscorer.

19-årige Andreas Nybro har de seneste to sæsoner spillet på AGFs U19 liga med enkelte kampe på gymnastikforeningens reserve- og future-hold også.

”Andreas er en meget dynamisk central midtbanespiller, som let kommer fra boks til boks. Han er god på bolden og i genpresset, og vi har store forventninger til at han i Young Boys kan tage de næste udviklings-skridt”, lyder det fra Young Boys-direktør, Holger Kristiansen.

For Andreas har Young Boys FD været en mulighed han har tænkt på siden AGFs U19 mødte 3. divisionsholdet.
“Jeg spillede mod Young Boys FD i en træningskamp i foråret og blev begejstret for både spillestilen og konceptet.
Så da jeg skulle videre til seniorfodbold, virkede det som en klub med gode muligheder for mig, både som spiller og som menneske
“, lyder det fra Nybro.

“Jeg ser frem til min tid i Young Boys FD og prøve kræfter med seniorfodbold, bidrage til sejre også når det spidser til mod slutningen af sæsonen”.

Andreas går stadig i gymnasiet, men mens han får gjort 3.G færdig – så tørner han altså ud for Young Boys FD i 3. division. Nybro kan dog få sin debut ‘hjemme i Aarhus’ når Young Boys FD i første turneringskamp den 5. august møder VSK på udebane.