Yunus og Stefan. To tidligere bekendte, som er en ny stærk offensiv i foråret 2024 hos Young Boys FD

Stefan er tilbage!

En stor tak til Tobias Kannegaard og Nemo Thomsen, der prøver chancen andetsteds – og en stor velkommen til Yunus Akbayir, Stefan Stojilkovic og Aleksandar Sojic, som er ‘ny power’ i Young Boys offensiven.

Det blev ikke til mange spilleminutter i efteråret for hverken Tobias Kannegaard eller Nemo Thomsen. Tobias fik efteråret smadret med et træthedsbrud i foden, og Nemo fik aldrig rigtigt spilet sig ind i vor tidligere træner, Daniel Sehesteds spillestil.

Begge har derfor valgt at fortsætte karrieren andetsteds. Lidt ærgerligt synes vi – men held og lykke til jer begge. To fantastiske drenge, der nok skal lave masser af mål andre steder.

Til erstatning for den offenstive duo har Young Boys dog fundet tre virkeligt stærke offensive kræfter: Yunus Akbayir, Aleksandar Sojic – og Stefan Stojilkovic. Alle tre skal trænes og spilles i form i løbet af opstarten – men alle tre med mulighed for at kunne blive stærke offensive Young Boys profiler.

Yunus er den der er længst fremme. Den talentfulde tidligere SIF U19-spiller har vi søgt at få fat i i 1½ år – men nu er den talentfulde kantspiller endelig klar til at give karrieren ‘en ordentlig chance’. Yunus har trænet godt med i opstarten, og var kamp-afgørende allerede i første træningskamp, hvor han scorede til 2-0 mod AGF.

Tilbage har vi også fået vores ‘gamle’ front-runner Stefan Stojilkovic. Stefan har fokuseret på arbejds- og studie-livet i Aarhus de seneste 1½ år – men er nu tilbage for at hjælpe til i Young Boys offensen. Og de første takter virker lovenede. Hvis vi får ført Stefan frem i rette hastighed, så har vi en angriber der bliver en mundfuld for alle defensiver i divisionen.

Duoen, der erstatter Toby og Nemo, er dog i virkeligheden en trio. For et af vore helt store talenter fra vor tur op igennem rækkerne – Aleksandar Sojic – er også på vej til et comeback. Den powerfulde forward er dog pt. plaget af smerter i lysken – så Aleksandar må vente lidt med sit comeback. Men glæd jer – han skal nok komme tilbage.

Tak for indsatsen Toby og Nemo – og velkommen Yunus, Stefan og Aleksandar.

Forever Young!