Nemec hamrede et point hjem efter svær kamp

Med et sent mål få minutter før tid blev det 1-1 i hjemmekampen mod Holstebro.

Young Boys så længe ud til at smide alle tre point til Holstebro, men en sen scoring af Peter Nemec gav det ene point.

Det startede ellers med et godt Young Boys pres. Holdet havde et godt overtag i kampens indledning, og det gav muligheder flere gange. Det var dog småt med de helt store chancer. Men som halvlegen skred frem, så blev Holstebro mere og mere jævnbyrdige, og kom da også tæt på et føringsmål, da Young Boys keeper Henrik Lindhard gav en repost på et frisparksforsøg. Reposten blev sendt i mål, men heldigvis for Young Boys, så stod Holstebro-spilleren offside.

Thomas Bejder tilkæmpede sig hjemmeholdets største tilbud med et fint raid ind over midten af banen. Her sparkede kantspilleren bolden over i modsatte hjørne, men Holstebro-keeperen fik en hånd på. Dermed måtte de to hold gå målløse fra banen efter de første 45 minutter.

Et sent comeback

I anden halvleg var det igen en lige affære. Begge hold ville gerne, men havde problemer med at tilspille sig de helt store chancer.

Vi skulle hen til det 64. minut for at få hul på målbylden. Desværre var det for sjette gang i træk modstanderholdet som kom foran. Den tidligere Silkeborg angriber Anders Iversen dukkede op i feltet og sendt gæsterne på sejrskurs.

Young Boys forsøgte at sætte sig på kampen, men overtaget var ikke nok til at skabe åbne chancer. Sådan stod det indtil helt til sidst, hvor angriber Peter Nemec resolut hamrede bolden i kassen fra kanten af feltet. Et fremragende mål af Nemec, som nu er på seks sæsontræffere.

I slutminutterne var det Young Boys med heftig dominans, men ind ville bolden ikke og derved blev det til det ene point til hvert mandskab, som også var helt rimeligt.

Young Boys er nu på tredjepladsen i 3. division, hvor der mangler otte kampe i grundspillet.

Kampen i tal:

14. spillerunde, 3. division – 6/11-2022 kl. 14.00 på JYSK park, Silkeborg

Young Boys FD – Holstebro 1-1

64’ 0-1 Anders Iversen
88’ 1-1 Peter Nemec