Marc Gangia til Young Boys FD

Young Boys har formået at tiltrække en af Danmarksseriens allerbedste spillere. Marc Gangia er klar til at spille helt i hvidt.

Alle der fulgte KFUMs kampe i oprykningsspillet er klar over hvor dygtig en offensiv-spiller Marc er. Han var klart bedste mand i begge vore kampe mod Marienlyst. Både den vi vandt 3-2 på Jysk Park, og den vi tabte 2-0 i Odense efter at oprykningen var sikret. I de kampe scorede Marc tre ud af fire mål.

”Marc er en spiller der rigtig dygtig i hans offensive spil, hvor han er specielt god til at finde mellemrum og linke op med sine medspillere. Han skal bygge på i sit presspil og få mere intensitet i hans pres, men han er helt sikkert en spiller vi får stor gevinst af”, udtaler cheftræner Thomas Loft.

24-årige Marc Gangia har spillet sin ungdomsfodbold i OB, og har allerede spillet 2. divisionsfodbold i både Næsby og Marienlyst. En slem korsbåndskade holdte ham dog ude alt for længe – og han returnerede først i oprykningsspillet i foråret, hvor han for alvor blomstrede. Nu tager fynboen turen til Søhøjlandet.

Allerede efter min første snak med Holger, var jeg egentligt ret overbevist om, at jeg skulle være en del af Young Boys FD. Hans ideer og visioner om projektet var tiltalende, og så synes jeg, at hele det setup er meget professionelt i forhold til hvad andre klubber kan tilbyde, så det var klart en afgørende faktor”, siger Marc Gangia.

Det at Marc flytter til Silkeborg betyder også meget for Young Boys-direktør, Holger Kristiansen:

”Jeg synes, at det er et stærkt signal. Vi har et set-up, som unge spillere vil flytte for. Vi håber meget, at vi kan hjælpe Marc med at forløse hans kæmpe-talent. Både på og udenfor banen”.