Mads Zaar er ny spiller i Young Boys FD

Den tidligere Esbjerg fB-spiller skifter til Young Boys FD på transfervinduets sidste dag.

Det har været hektisk i Young Boys FD helt op til “deadline day” på transfermarkedet. Den 19-årige Mads Zaar skifter til Young Boys FD på en fri transfer, efter senest at have optrådt for AB Argir på Færøerne.

Mads Zaar passer perfekt ind i Young Boys FD. Han besidder nogle spidskompetencer som fart, gennembrudshidsighed og sin evne til at score. Han har vist et meget højt ungdomsniveau, men har ikke kunne få det kanaliseret ud på seniorplan. Det skal vi sammen med Mads få forløst, fortæller en glad cheftræner, Thomas Loft.

Zaar har med 26 U-landskampe på CV’et været et af de helt store håb i Esbjergs ungdomsafdeling. Skader har dog sat en foreløbig stopper for gennembruddet på seniorplan, men det kan der laves om på i Young Boys FD-trøjen, som den 19-årige offensiv spiller trækker over hovedet i de næste 18 måneder.

– Jeg håber meget på at kunne udvikle mig som fodboldspiller og hjælpe holdet og klubben. Spillestilen passer mig meget godt med masser pres og det at være boldbesiddende. Det bliver fedt at have bolden og spille i stedet for at tonse til den, lyder det fra Mads Zaar, som senest har været på Færøerne i fire måneder.

Nu hedder det Young Boys FD, hvor Zaar i tråd med klubbens andre unge talenter også får mulighed for at begynde sin erhvervskarriere, når han starter i Young Business.

– Det er et spændende koncept. Jeg glæder mig både til at arbejde og spille fodbold med gutterne, hvor vi er sammen hele tiden. Det er noget andet end andre steder, hvor man ikke er så meget sammen, fortæller Zaar, som på banen foretrækker de offensive positioner på holdkortet.

I videoen nedenunder kan du se højdepunkter fra opgøret mod VSK Aarhus tidligere på sæsonen, hvor Mads Zaar som prøvespiller scorede tre gange.